3

Анонимен

преди 7 години

Ревност - Колкото, обидата че на човека който си вярвал те мори и предава.Ако има желание от двете страни, чувства, уважение, любов, обич, винаги има решение и втори шанс!

2

Анонимен

преди 7 години

Липсата на умението да изкажеш гласно на партньора си какво не ти харесва. Какво не е Ок. К а ра партньорите да не си споделят. Споделянето е крачка напред в добрите отношения. Така допускате партньора до себе си. А не го игнорорате.Парите - 90%от младите имат проблеми с пари и работа. Секс-На всеки се случва да засече, не е болка за умиране. Стрес, проблеми, лош начин на живот, липса на пари, работа. Фактори много Ревност - Има чувства, има обич. Ревността не е толкова собственическо чувство

1

Анонимен

преди 7 години

Финансови проблеми?Имам чувството, че всеки които има проблем в връзката си, се оправдава с финансови проблеми, но ако ги накараш да се замислят се установява, че имат проблеми в връзката които въобще не е финансов .Все пак парите са важни и колкото си по стабилен финансово толкова по голяма вероятност има да имаш стабилна връзка но само по себе си не е достатъчно.Парите не правят връзката а само подпомагат стабилността и.