14

Анонимен

преди 7 години

Не знам от къде е това схващане, че жената непременно ще стане на тюлен, щом роди. Ами те някои са си такива и преди това, а която се поддържа, раждането няма да и развали фигурата, за "погрозняване" да не говорим...

13

Анонимен

преди 7 години

Много Жени са подложени на това:"Ако ти напълнееш и не направиш нищо, ще те оставя! "Ако проблема е хормонален, психически!? Някои Жени не могат и един грам да напълнят, отново проблем. Някои жени са постоянно, под ултиматум! Да дават, вечно нещо от себе си! В противен случай ще бъдат отхвърлени от партньора. В един момент," чашата прелива" и те оставят мъжа.

12

SOMEBODYYY

преди 7 години

До АнонименТова ли ще е мъжкото ,,БЛАГОДАРЯ ТИ!!'' към жената, която около 4 часа се е мъчила и умирала от болки, за да роди дете?

11

SOMEBODYYY

преди 7 години

До АнонименА те да не би да са го искали? Как може мъж да изгони жената, която му е родила дете само защото е надебеляла? Това не е нормално. И това ли ще е пример за растящото дете - ,,Тате, ако и твоята жена надебелее - изгони я!'' Браво, браво.

10

Анонимен

преди 7 години

За това, тайничко си мечтаят да ударят на маминка, една топла п а т к а.

9

Анонимен

преди 7 години

Тая на предпоследната снимка не може да е родила близнаци и коремът й да е в такава форма. Най - малкото са й резнали кожите там.

8

Анонимен

преди 7 години

До SOMEBODYYYАбе, да ти кажа такива слоници стават някои след едно раждане (и някои не се оправят), че ги разбирам такива мъже донякъде. Но и това на снимката е просто дръпнато от пилона, другата крайност.

7

Анонимен

преди 7 години

Много е важно джуките да са големи и горе и долу.

6

SOMEBODYYY

преди 7 години

Добре дошли в 21-ви век, където се гледа само външния вид. Където мъжете биха изгонили жените си, само защото са качили килограми.Вие нормални ли сте?

5

Анонимен

преди 7 години

Жена, която прекарва повече време пред огледалото, отколкото пред детето не ми я хвали.

4

Анонимен

преди 7 години

Знаем ги тези "индивидуалистки" мъкнат си децата като моден аксесоар, едната наскоро два пъти си остави детето в колата в най-големите жеги, а останалите сменят баща след баща.

3

gerfgfdgf

преди 7 години

'Начи, аз ако се намажа така, ще си уплаша и мъжа, и детето. Да не говорим, че няма да се имам за красива. Красивата жена е усмихната, увеврена (!!!) и естествена. С два пръста боя, три пръста изкуствени мигли, десет кубика гума в устата и метър екстеншъни жената е всичко друго, но не и хубава.

2

р4ртъг

преди 7 години

пфууу, махнете го тоя крокозъбел от снимката

1

мдаа

преди 7 години

"Жените, които останаха красиви и след раждането"... това изречение казва всичко за начина на мислене на болшинството хора включително и на автора. Жените не "погрозняват" след раздането, много от тях губят формата си отпреди това, но не погрозняват. Предизвиквам ви да намерите една жена която е родила и изглежда грозна от този акт!!!