8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНали требе да имаме прецедент с двойни билетчета.

7

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПСЖ са гола вода. Ако на Лудите им тръгне играта, това ще им е най-лекото домакинство и очаквам да разгромят скапания френски обор с тор от футболисти манекенки като Кавани, който е най-изпускащият от тн топнападатели в света. Владо Стоянов ще стане герой срещу него.

6

Анонимен

преди 7 години

Нито имаме кмет, нито имаме главен архитект. Няма европейска столица в която заради мач да се блокира движението в центъра

5

Анонимен

преди 7 години

Ритнитопковците и тяхните семпли фенове ми пречат да се прибера от работа

4

Живеещ до стадиона

преди 7 години

Пак се почна! Направо ни се разказва играта като има мач! Наоколо само пияни агитки, не можеш да си паркираш колата, полицай на всеки ъгъл и 100 пъти ще те спрат да те питат къде отиваш... лудница!Няма ли как Данче да вземе да построи един стадион на края на града, че най-накрая и ние да можем да се отпуснем, а не след всеки мач крясъци и разправии точно под прозорците ни.

3

Анонимен

преди 7 години

Кои са тези лудогорец? Утре слагам 500лв за ПСЖ ще изметат стадиона с лудогорец

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимена разлика между домакини и гости правиш ли? То и аз не съм футболен фен, но предполагам на българска териория българския отбор да е домакин и най вероятно привържениците му са от България, и като имат предвид от страната, вероятно говорят зьа точно тази страна. Ти от къде си?

1

Анонимен

преди 7 години

На привържениците на домакините, които пристигат организирано от страната, ще бъде осигурено място за паркиране на ул. "Митрополит Кирил Видински".На тази улица има ли достатъчно място да паркира самолет? Понеже не ми се вярва някой да дойде от Париж с кола до тук за това мачле...