110

БАБА КУНА

преди 7 години

25-ТЕ ПРОЦЕНТА НА ГЕРБ СА НА ОСНОВАТА НА ФАЛШИФИКАЦИЯТА НА ЦВЪКИ КРИВОГЛАВИЙ. РЕАЛНО ЗА ГЕРБ ГЛАСУВАТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ПРОЦЕНТА ОБЛАЖИЛИ СЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА МУТРИНСКАТА ПАРТИЯ.

109

Goddess Rhеa

преди 7 години

БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПАза- Българския Народ- Българската Армия- Българския Президент- Българското Правителство- Европейския Съюз и НАТОХубава вечер, Приятели миряни,ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО !аз съм тук и ви пазя------Goddess Rhea

108

Ти си тъп 152..

преди 7 години

Играта е много добре измислена:Гоце цака Позитанци със техното асо-Ореха, в полза на Калфата и той излиза на балотаж.ГЕРБ-пуска Д.Митов или Н.Младенов за президент ....итака се изправят ВЪНШЕН МИНИСТЪР ---СРЕЩУ ВЪНШЕН МИНИСТЪР!РАЗЛИКАТА Е САМО ВЪВ ВЪЗРАСТТА..../в полза на ГЕРБ/ТАРИКАТСКО , НАЛИ...??!!

107

u4en

преди 7 години

Знае се! Евродепутата А Ковачев е кандидата на ГЕРБ

106

Тъп, та тъп

преди 7 години

Е, нема такава държава! Гробокопачите още не са си посочили кандидата, ама водят..., в социологическо проучване? Че читави социолози не останаха, е ясно, ама какви са тези журналисти, то бива продажност, ама това вече е извън пътя. Отврат!!!

105

КАК МИСЛИТЕ...

преди 7 години

....МОЖЕ ЛИ мин.НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ ДА Е КАНДИДАТУРАТА НА ГЕРБ ??!Тази кандидатура , ще обедене ли ГЕРБ и РБ..??!!!Хубавото Наде , ще бъде доволна от това , нали...Турция --също?Него го пазнава целия свят....НЯМА ПРЕЧКИ ЗА КОНТАКТИТЕ МУ СЪС СВЕТА!

104

Анонимен

преди 7 години

В съобщението се отбелязва още, че проведените до момента успешни изпитания са дали възможност Пхенян да усвои напълно технологията за производство и използване на вещества в необходимото количество за определени цели. И съответно Северна Корея ще може да въоръжи стратегическите си ракетни войски с ядрени бойни глави за поразяване на различни цели.

103

Анонимен

преди 7 години

уууууааааа!. Избихте рибата. Егати нагласеното фалшиво проучване. Реформаторите 3 -ти. Сигупно са питали само протесна мрежа и форумните драскачи платени от реформаторите.

102

Бончо

преди 7 години

Еееее тука виждам много разбиращи от политика хора.Кажете ми за кого да гласувам,че аз не зная?

101

Анонимен

преди 7 години

Ами много е просто и елементарно.Който е доволен от личното си благосъстояние и от случващото се в държавата да гласува за управляващите в момента.А който не е,нека потърси промяна.В този аспект учудващо е как поне 80% са недоволни от живота в България,а ГЕРБ пак водят.Или народът е тотално изперкал,или фалшификациите са нечувани.

100

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

истинската избирателна активност е около 30%, като огромна част от нея е купени корпоративен вот ! Тези "проучвания" не са никакви проучвания, а начален стадии на фалшифицирането на изборите, с една единствена цел, легитимиране на политическата мафия ! Която политическа мафия, поради ниската избирателна активност би била иначе нелегетимена ! Нито една социологическа агенция няма да ви каже истинската избирателна активност ! Нито една !

99

internetlumpen

преди 7 години

Всяка политическа секта си има социологическа агенция.Някои като Герб си имат по три четири....Жалка палячовска пропаганда! хората ви мразят до смърт!

98

гого

преди 7 години

Гербаджиите ще гласуват за което и магаре да им посочат. Най естественото което могат да направят нормалните българи е да отидат за гъби.

97

ОБРАБОТЕН

преди 7 години

ПСИХОЛОГИЧНАТА АТАКА В ДЕЙСТВИЕ . ЕДНА ЛЪЖА ПОВТАРЯНА МНОГОКРАТНО СТАВА ИСТИНА.

96

Бойко Борисов

преди 7 години

"Аз съм *** и вие сте прости-ще се разберем" така каза Вожда.Сега ние отново доказваме, че Той е прав.ГЕРБ няма кандидат за президент, но Народа е готов вече да гласува за когото и да били стига да е предложен от ББ.ВРЕМЕ Е... да влезе магарето в списъка. Няма нужда дори и име да има.25% от народа са достатъчно мал*умни за да гласуват за магарето, свинята, миризливия скункс или каквото и там Той реши да впише в избирателния списък

95

Анонимен

преди 7 години

ГЕРП=БСП=РФ всичките са крадлива *** начело с гербераста

94

Анонимен

преди 7 години

ГЕРП=БСП=РФ всичките са крадлива *** начело с гербераста

93

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново под слънцето.

92

от село

преди 7 години

Къде е балалайката от,, Движение 21 ,, където ще ходи на балотаж ? Барековица щеше да става столична кметица след втори тур ,но къде се покри никой не разбра след 0,00001 процент гласове.

91

Анонимен

преди 7 години

За Президент се гласува за ЛИЧНОСТ.Коя е личността на ББ и ЦЦ?От зоологическата градина не казват!Защо?