39

Анонимен

преди 7 години

ПЕНСИОНСЕРЪТ си е типичен българин. Много му е добре, когато на другите е зле.Ама той си остава някаква никому неизвестна шушумига, а пък Бокова си остава шеф на ЮНЕСКО.

38

Анонимен

преди 7 години

В ГЛАВАТА НА Боко има мътилка някаква.Бокова е избрана за ген.директор на ЮНЕСКО - най-голямата организация на ООН. Избрана е за втори мандат, като за нея са гласували 154 страни-членки.Дори и да се оттегли, тя си остава още 4 години шеф на ЮНЕСКО. И както беше отбелязано вече - ПРАВИЛО Е, ЧЕ НЕМОЖЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕДНА И СЪЩА СТРАНА ДА ЗАЕМАТ ДВАТЕА НАЙ-ВАЖНИ ПОСТА В ООН.Те това е. Кристалина е бита карта още преди да са я включили в колодата.

37

Я гледай....

преди 7 години

До един... Имаш някакви основания , на какво може да направи България, като Света не я иска. Обединените нации не я искат.Гласуването до сега го доказва .Дай идея как да я назначим....

36

пенсионер

преди 7 години

До ВИКИНе знам дали на премиера му е станало по-хубаво,но на мен и на хората които не понасят ''червените'' бабички ни стана.Когато човек не си види посрания ***,ставаза смях.С това кърваво комунистическо минало може да стане шеф само в нейната''матушка рус''

35

Анонимен

преди 7 години

Дърти комунистки правят се на миски, но .... крокодилски!

34

Анонимен

преди 7 години

Чий е тоз шах,че да се прибира пешка в джоба.

33

Седера стинчо

преди 7 години

Ако Бокова се оттегли, остава шеф на Юнеско, а по неписаното правило за недопускане на двама ръководители от една държава Кръсткалинка увисва.

32

koko

преди 7 години

Niakoi moje li da mi obiasni koi e tozi Evgeni Mihailov. Za parvi pat chuvam za tazi gnusna dushiza.

31

Малийййй

преди 7 години

Любомир Кючуков: Удрят по Бокова, за да отстранят България, а не за да имаме по-добър кандидат.glasove/categories/intervyuta/news/lyubomir-kyuchukov-udryat-po-bokova-za-da-otstranyat-bylgariya-a-ne-za-da-imame-po-dobyr-kandidat cross.bg/kandidat-bokova-taka-1520922.html#.V-o9_cnw_Qc

30

Анонимен

преди 7 години

Този поборник за демокрация Евгени Михайлов не беше ли написал в своята автобиография следното"произхождам от прогресивно комунистическо семейство".Та, мисълта ми е от къде бе гов-ньо очи и уста да хулиш една честна жена, която да разлика от теб е доказан авторитет в чужбина, а ти си просто НИКОЙ пълна ДУПКА,едно н НИЩО. Това си ти останалите "писачи на доноси"

29

мара

преди 7 години

Заглавие: С подкрепата на Борисов Бокова се срина до 6-о място..... < segabg/article.php?id=824038 >

28

Стоманка

преди 7 години

Еееее НЕеее ... Става това, че вървим към голям резил. Да ти дават дузпа в 90-тата мин. и ти да пренебрегнеш Стоичков и да дадеш да я изпълни Стоманка от бистришките тигри... НЕЕееее не ми се верва!!!!!

27

ИВАН

преди 7 години

СЛУГАТА НА КРЕМЪЛ БОКОВА СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА И МЯСТОТО

26

АНТИ

преди 7 години

Назад...назад...Бокова Ирино,стой далеч от ООН.Ядове големи ти там ще имаш,много бързо ще се о$$eреш.

25

един...

преди 7 години

Няма друга такава държава - сама да закопава шансовете си! Битката за генерален секретар на ООН не е между личности! Това е състезание между държави! Нашата държава имаше реални шансове, защото не ставаше дума за Бокова. Ставаше дума за България! Но вътрешни и външни "играчи" направиха всичко с всевъзможни интриги да провалят шанса на държавата ни! Загуби България, не Бокова! Но на "държавниците" ни не им пука за България.За пореден път обслужиха чужди интереси:epicenter.bg/article/Skandal--Mitov-zvanyal-na-vanshnite-ministri-ot-Saveta-za-sigurnost--che-kandidatat-ni-e-Kristalina-/11035

24

сминдух енд чесън

преди 7 години

Всъщност живковата номенклатура стриктно си следва своя план да компрометира страната пред света бутайки напред своите произведения.

23

Анонимен

преди 7 години

Е какво друго да каже един доказан слуга на Кремъл,

22

анонимен

преди 7 години

няма да има такьв шанс в следващите 1000 години жалко за бьлгария и забьлгарите

21

Анонимен

преди 7 години

Няма такава наглост ! Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!

20

сминдух енд чесън

преди 7 години

Моята рецепта за разправа с комунистическата номенклатура е много радикална,така че функционерите от червената напаст могат да се броят за късметлии .