28

Хм

преди 7 години

И не само руските!Българските също-сведение от първа ръка!А най-вероятно и всички бели имигранти.Нормално-кой иска след като е положил големи усилия да заживее там,накрая да се окаже в огромно гето??????

27

Факт

преди 7 години

Явно руските имигранти в САЩ държат САЩ да се съхрани!Защото Хилъри ще бъде лесна плячка за Путин.

26

Анонимен

преди 7 години

А Толстой не се ли е изказал по въпроса?

25

Анонимен

преди 7 години

"Руските имигранти в САЩ ще гласуват за Тръмп"Най-после някаква полза от тея пропаднали пияници.

24

до 19

преди 7 години

6% от американците биха искали Путин да им е президент! Мислиш ли, че те са мазохисти и искат "диктатор" за президент?Това показва само, че и американците искат да имат президент, който може да гарантира сигурност, стабилност, ред и спокойствие, защото и на тях им писна да се стрелят всеки ден безразборно по улици, молове, университети...

23

Анонимен

преди 7 години

Дори да може да се обобщава така наедро за всички руски имигранти, те са много малко за да има значение. Гласовете на други имигранти са важни там и на демократите това е много ясно.

22

Xp

преди 7 години

До Бг просякАз завист не прижевам, като умение. То е за недоразвитите комунистически ценности. Когато са те пуснали в демократична държава и са ти дали шанс да живееш, като човек нормално е да продължиш тази линия и да гласуваш за нея. Ако не ти харесва самолета и в Русия или откъдето си.

21

Анонимен

преди 7 години

V USA SA IMIGRIRALI PREDIMNO RUSKI EVREI PREZ SSSR EVREITE SAMO V RUSIA BIAHA KAM 3 MIL BEZ DRUGITE SSSR REPUBLIKI I RUSKI BOLSHEVIKI MATERIAL KOMUNISTI OT KPSS S KRADENI HILIADI MILIONI I MILIARDI $ OT RUSKIAT NAROD SRESHAL SAM SE S KRADZI NA HILIADI$ OT RUSIA AMA VIE BALGARITE SKACHAHTE SEGA KAKVO STAVA SAJELIVAM CHE NE MU KAZAH SKATINA SEGA SME NA TOVA POLOJENIE ZARADI VAS MATERIALKOMUNISTITE KADETO NI OGRABIHTE I IZBIAGAHTE NA ZAPAD I USA S NARODNITE PARI TE IZCHISLIAVAT SAMO V $ NE V RUBLI

20

сминдух енд чесън

преди 7 години

Американските емигранти в Русия ,онзи ден как гласуваха?

19

Анонимен

преди 7 години

Руски имигранти в САЩ ? :))) Ко праят в САЩ бе? Що не си стоят в мада раша? Там по-убаво.

18

Анонимен

преди 7 години

Слава Россий и ТръмпаСороски ***

17

Шоп

преди 7 години

"При все че самите руснаци са имигранти, на тях им харесва предложението на този кандидат да ограничи достъпа на нелегални в страната и да въведе по-строго законодателство"-----------------Ясно доказателство, че руското бидло е непоправимо деградирало на генетично ниво.С вини, които само искат да се намърдат до коритото, минавайки през трупове.

16

Анонимен

преди 7 години

A.....................XA DAJE RUSKITE EVREI SHE GLASUVAT ZA TRAMP ZASHOTO KOI IMIGRIRSHE TOGAVA ZAMINAHA ZA USA I IZRAEL TOGAVA POLITICHESKI UBEJISHA I VIZI DAVAHA SAMO NA KOMUNISTI I TURZI I PUMAZI OT BG SASHOTO BESHE I RUSIA

15

Анонимен

преди 7 години

До бг просякТи си бг русофил и не пропускаш да оплюеш България и българите. Смени си ника на РФ *** за да си по-ясен за публиката.

14

Анонимен

преди 7 години

Шанс за промяна с Тлъмп е руско клише за руски колхозници в Русия.Ленин да изкарат от мавзолея и да стане президент на Сащ, промяна няма да има! Просто защото да си Президент на Сащ, не е като да си Диктатор, или Цар в Русия! Можеш да си чекнеш от Белия дом колкото си искаш, не мине ли през Сената, все едно си участвал в шоу. Ама кой да ги светне обикновените рашки?

13

бг просяк

преди 7 години

До Xpобикновена БГ завист

12

шанс за промяна

преди 7 години

Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна на политиката. Ако изберат Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се политика на Обамата.

11

Анонимен

преди 7 години

Руските крепостници дори в Америка не могат да преодолеят робския си манталитет. Свикнали са да ги управляват мерзавци, които да ги плющят с нагайката.

10

Анонимен

преди 7 години

Всички приказки за дружба, приятелство, признаване на Крим и так далее глупости са фира. Главната надежда на руския шовинизъм е навсякъде където е по-добре от Русия, да се заплете, да се обърка, да се влоши, та белким и те се почувстват по-добре. Навсякъде където имат възвожност ще се бъркат, ще се опитват да пречат, ще спъват,Само и само света да е в хаос. Хаосът е горивото за руската полетика. Иначе никой, нисъде няма да ги бръсне за слива!

9

Xp

преди 7 години

Руските имигранти да се връщат в Русия, не да бягат от затвора на хубавото и да гласуват за нов затвор. Лицемерни, както винаги.