18

ицо

преди 7 години

Круме -пълен балон с въздух си,видяхме те какъв спортяга си и какъв борбен дух носиш,голямо мрънкане,голямо подсмърчане за тая жена и за тия деца .....ееее нямаш само ти деца бе човече.

17

ЖУРНАЛИСТ

преди 7 години

"Крум Савов: "Фермата" ми показа кое е най-важното за мен!"--- "Фермата": Крум Савов ми показа кое е най-важното за мен!...

16

Бг-мат'риалЪ

преди 7 години

Бг-материала ''очаквал'' Крум , на ''ФИНАЛ"!?!?!?Божееее, Божеее !

15

Анонимен

преди 7 години

Крум Савов е един ЖЕНЧО , от който нищо не е останало .Егати ''плейбоя'' , егати голата вода , какво ли я очаква Мая ?!

14

Анонимен

преди 7 години

Български мъже с години живят в чужбина, мизерстват и издържат децата си в България, а тоя няколко дни не си видял децата и се разциври. Оценил бил какво било важното в живота...другият път! За не го важното е да падат кинти по лесния начин, пък току виж жена му си направила и друга пластична операция...нищо че си е красива по природа.

13

Анонимен

преди 7 години

Крумчо, с изкараните пари заведи децата на село да видят що е кокошка гъска, пуйка - истинските неща от живота.Добре че е Фермата че да се осъзнаеш иначе заблуден щеше да си останеш.И да не си мислиш че некой те брига за слива теб и жена ти? Никой не се интересува от вас че да се каниш да съдиш тоя и оня.

12

Анонимен

преди 7 години

Емил Кошлуков..извинявам се

11

Анонимен

преди 7 години

Георги Кошлуков сега разбива в лайфа в Биг Брадър с интелект!

10

Анонимен

преди 7 години

Кой е този Николай и каква е тази ферма. И като какъв го играеше в нея т.е. от коя страна гледаше вратата на обора

9

Анонимен

преди 7 години

Щом фермата му го е показала, при това на възраст от 56 години, смятайте колко му е акъла! Направо е претърпял житейски катарзис!

8

Анонимен

преди 7 години

бая просто парче си е Крум. А едно време в негово предаване даже Векикият Батето( Бог да го прости) се изгаври с него и предаването му като влезе с бутилка Джони Уокър и си пийваше докато разговаряхаНаправо го направи смешен!

7

фергюсън

преди 7 години

Царуля маратонка никога няма да стане , и Крум дори да се казва !

6

Анонимен

преди 7 години

до 7 Ухаахахха...Крумпред Томислав Русев като интелект е все едно да сравняваш овцата ми с немската ми овчарка

5

Анонимен

преди 7 години

И видяхме всички,че Крумчо е просто въздух под налягане.Айде сус здраве да си водиш спортните там глупости...

4

Коч

преди 7 години

Да участваш в унизителния за човешкото достойнство формат "Фермата" значи си с много ниско мнение за себе си и търсиш доказване чрез експлицитна простащина! А и днеска по бТв (естествено) Крум се закани, че е наел куп от най-добрите адвокати и ще съди до дупка всяка медия, която пише за него или жена му лъжи (все едно кой вес'ник отвориш 'се за Крум и жена му пишат), а от спечелените дела парите до стотинка ще даде за благотворителност! Изниква въпроса, с какви пари ще плаща на адвокатите!

3

Опаааааа.....

преди 7 години

Да, Круме,показа ти кое е важно за теб - парите!Няма лошо, за всички е така,споко!

2

АТАКИСТ

преди 7 години

Круме, самият факт да участваш в идиотския проект на ония папа.гали Иван и Андрей говори много колко си първосигнален! А щом си се разревал заради това, че децата ти не са до теб...картинката е пълна. Мъж на 50 и кусур години да реве..понеже е отделен от децата си и любимите си хора....???Само казарма за теб, Женчоооо....

1

Анонимен

преди 7 години

Крумчо, не ставаш бе! Дърт си вече и е смешно да се помпаш и да се правиш на 20 годишен. Дано си изкарал поне някой лев, това ще ти остане от тая глупост фермата