90

руските убийци

преди 7 години

Русия ще освободи още бащи и синове:През ноември 2016 г. към бреговете на Сирия ще се отправи руският самолетоносач Адмирал Кузнецов с палубни изтребители Су-33, МиГ-29К/КУБ и вертолети Ка-52К Катран на борда.

89

А1

преди 7 години

Кой подпали светски Ирак където според различни източници жертвите на "демокрацията" дастигат до Милион и половина сред гражданското цивилно население???Кой подпали Либия???Кой подпали светска Сирия???Кой се опита да свали светските режими в Египет и Тунис???Да не забравим Йемен, където протежето на САЩ - С.Арабия бомбандира граждански градски райони???Както казваха в древен Рим - Потърсете кому е изгодно!?

88

Анонимен

преди 7 години

Абсолютна трагедия, тъжната истина. Няма да коментирам бежанци-терористи с ВИП покана в Европа, няма да коментирам и разни шейхове с далечни вълнения от тези на простолюдието. Живея в мюсюлманска страна.. от онези светските граничещи със Сирия. Не видях и едно сирийче да премине границите, но пък афганистанци колкото пожелаеш. Сирийците предпочитат да умрат отколкото да напуснат родината си, горделиви са, за да признаят грешните си очаквания и сегашната действителност, която им донесе пролетта..

87

Ужас

преди 7 години

Войната е ужасна - смърт, мизерия, извращения и тотална разруха. Благодарение на раздаващите демокрация сашки, фешъни, ангели и тем подобни в 21 век продължаваме да сме свитетели на всички гадости, които войната носи... никога не знаеш какво те чака утре...

86

ККК

преди 7 години

До АнонименАко, на Обама и на Меркел им пукаше за тези хора, нещата отдавна да са приключили!

85

иван

преди 7 години

Гадни яда масови а американците колко милиона избиха в югославия вятнам ирак афганистан либия и каде ли не гадове имперялисти

84

бг

преди 7 години

Джихадистки животни,получили заповед от САЩ и Сауд Арабел,са опожарили конвоя.

83

Анонимен

преди 7 години

За САЩ и Русия, тази война е много удобна. А и може да се проточи с десетилетия.

82

Анонимен

преди 7 години

"Защото ако не беше той досега да са обесили Асад и войната да е свършила." Ако избесим форумните *** като теб дискусията досега да е свършила и да е настъпило пълно щастие.

81

Анонимен

преди 7 години

Споко, тия "бъдни революционери" скоро ще освободят Европа от тоталиратизма !:)

80

Анонимен

преди 7 години

Браво на руснаците, не остана жив терорист под 10 години в Алепо.

79

Анонимен

преди 7 години

Aмериканската фашистка пропагандна машина работи с пълна сила.

78

Анонимен

преди 7 години

Но когато "революционерите" рязаха главата на 10-годишния, медиите ги нямаше...

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 80А на Жужи няма ли да изпратиш. Защото ако не беше той досега да са обесили Асад и войната да е свършила. Путин е виновен за тази касапница. И всички, които го подкрепят и го боготворят.

76

Анонимен

преди 7 години

Военните заводи в Русия работят на три смени, за да могат соколите на Путин да избиват колкото се може повече жени и деца.

75

Анонимен

преди 7 години

До до 72За там ред няма, но е по-вероятно да ги изпреварят съществата радващи се на убийствата вършени от двамата диктатори.

74

Анонимен

преди 7 години

Русия иска да си изпробва "новите" оръжия, САЩ искат петрола на Сирия, Турция иска територията на Сирия, кюрдите искат да си правят държава. Всеки иска нещо, но не всеки ще го постигне.

73

Анонимен

преди 7 години

До до 68Намеците, които правиш доказват на 100%, че си латентен гей, който се прави на мъжкар и путинист.

72

до 72

преди 7 години

Може и да ги предвариш.....

71

Анонимен

преди 7 години

52 и доста от други коментари са прави за 34 дена каквото направи турската войска в сирия нито сащ направи нито русия това е реалната истина те двете само гонят парите продават на едните и на другите