73

seira

преди 7 години

БИЛБОРД (2025):"ДОБРЕ ДОШЛИ В САУДИТСКА ГЕРМАНИЯ!"

72

свой

преди 7 години

През шнура ми е за германия. Що не пишете каква ще е България?

71

Анонимен

преди 7 години

най-късно след шест месеца Запада ще премахне санкциите за Русия.след още една-две години ще признае Крим.след още седем-осем години ще признае и Донбас и Луганск....

70

Анонимен

преди 7 години

Ще буде "Deutsch allah ackbar".

69

Некъф луд

преди 7 години

Точно втория сценарий ще затрие цяла европа

68

bobo

преди 7 години

Някой вярва ли в положителния сценарий.

67

Анонимен

преди 7 години

През 2025 в Германия ще обсъждат премахването на санкциите срещу Русия в следствие на върнатия Крим на Украйна година по-рано и завръщането на Кьонингсберг в пределите на райха.

66

3

преди 7 години

Оставете Германия,а Русия каква ще е след ерата Путин . Путин майче разпиля капитала на Горбачов и Елцин ,с който запада се опита да превърне Русия в що годе прилична държава .Ислямистите не са по -малко и в Москва .

65

нещастен народ

преди 7 години

На Русия й се иска ВСВ да е предстояща и хвърля милиарди за пропаганда ,но уви .Предстои просто един информационен 21 век ,развитие на технологиите и тн . Ако пък нападне ще бъде обявена за агресор и разчепатена от великите сили на 4 .

64

мунчо

преди 7 години

Аз си представям германия така над райхстага знамето на велика РУСИЯ

63

г

преди 7 години

През 2025 втория мандат на Путин ще е изтекъл ,което ще се отрази добре на Германия .

62

Анонимен

преди 7 години

92, каквато и да е Германия през 2025, турците ще са малцинство в Кюрдистан.

61

Анонимен

преди 7 години

На каквито и да ми се боядисват и да ми се заявяват турците, отдолу винаги си личи азиатската подложка. Мазен, черен, миpизлив азиатски екземпляр с мътно минало и неясно бъдеще. Забравиха как лизaxa ГЪ3OВETE на германците само и само да се доберат до заветната виза за Германия, за да могат да чистят кeнeфи. Ханс и Юрген трябва да им припомнят кои са и къде им е мястото на тези *** и май вече е крайно време.

60

Бултрас

преди 7 години

Това не са хора бягащи от война,а търсещи препитание за себе си и семейството.Ще метат улици,ще мият чинии и ще разчитат на социални помощи.Тоест ще ядат от държавата.Мъже в разцвета на силата си бягат вместо да се бият.Те не се приобщават към местните нрави , привички и закони.Трудно се адаптират и жвеят така както са си живели преди да пристигнат.Ще си създадат малкият Дамаск,Кабул или Багдат ще се затворят в гета докато започнат да враждуват помежду си заради битови проблеми.Познато нали.

59

Анонимен

преди 7 години

kakvato i da e Germania ... iugoistochna Bulgaria i severoistochna Gurcia shte sa islqmski

58

SAVEYEZIDIS

преди 7 години

Аз не знам как ще е Германия...*** пак няма да е зле като нас.Иначе е вярно - турци и останали чужденци работят във всяка сфера - от почистващи фирми ...до лекари,професори,полицаи.Дано е за добро,а и не вярвам бачкащия немец,Бг,тюрк,кюрд,румънец да оставят така нещата.Просто до няколко години ще изпратят неподходящия материал към родната му страна ( Аngel Angeloff )

57

Анонимен

преди 7 години

Кюрдите ще ви покажат на всички като тебе къде зимуват раците...

56

BAI MILE

преди 7 години

SLED 10 GODINI KIOLNSKATA KATEDRALA SHTE STANE DJAMIQ I OT POKRIVA I SHTE PEE MIIUZEIN........TOVA E VSICHKI MIGRANTI DA SE DEPORTIRAT NEMEDLENNO...... BABA MERKEL NQMA KAKVO DA SE CHUDI I MAE.....

55

Анонимен

преди 7 години

Повечко австрийски художници за теб 80-ти. Художници с мустачки да ви излекуват всичките.

54

Ястреб Османлията

преди 7 години

До Анонимен"А ти какъв турчин си? Български ли?" *** сте си и такива ще си останете завинаги! Български турчин?? Що е то? Нещо като шведски португалец, дървен камък, или интелигентен българин?! Да опростя па белким можеш да разбереш - не може да бъде шведски португалец - или е швед, или е португалец! Както не може да бъде интелигентен българин - или е интелигентен, или е българин! Така че не може да има български турчин - или е българин, или е турчин!