13

Анонимен

преди 7 години

Кристалина не е това, което ми се иска, но е 1000 пъти по-подходяща от отявлената и нагла некадърница Бокова, която признава единствено кремълския приказ да не оставят властта, за да маскарят България и да ни представят като азиатски ***, за които трепането на кадърните е национален спорт.

12

Владо

преди 7 години

ООН-то е пунта мара. На времето Кнесета на Израел отменяше решенията му, а ония си трайкаха...

11

бг

преди 7 години

Дипломат от Северна Корея трябваше да бъде Генерален Секретар на ООН, а не тази гнусна южнокорейска ***.

10

бг

преди 7 години

Гнусната южнокорейска *** Бан Ки Маймун е пряко подчинена на Американския Окупационен Корпус в несуверена Южна Корея.

9

бг

преди 7 години

Сатанинския Вашингтон се намира на 200 км. от централата на ООН.

8

Анонимен

преди 7 години

Няма значение кой ще е. Който и да е, ти пак ще си стоиш в панелното холче в Обеля и ще се зъбишш ... на Луната например.

7

extremist

преди 7 години

НЕ Е ДО ТЕКУЩОТО 7

6

extremist

преди 7 години

ИЗТРИХА ГО ТОЯ КЪМ КОЙТО БЕШЕ ВЪПРОСА

5

ВЪрни я бе 8....

преди 7 години

Да щат всички русофилчета да си ги върнат ....па да бегат за Москва...ха,ха,хааа...ШЕ ЧЕРПИМ , ВСЕ КОГО ВИДИМ ....ЦЕЛА СЕДМИЦА!!!!НЕ ЛЪЖЕМ ,ЕЙ....!!!!

4

ГЛУПОСТИ

преди 7 години

Борбата е Жестока защото тази позиция , Генсек на ООН , носи огромна заплата , огромна Пенсия до живот . Да не мислите че на Шефа на ООН му дреме за вас .Пример - Сирия .

3

Ala_Bala

преди 7 години

Нищо не е загубено за Бокова. Когато се заяви, че може да бъде оттеглена след 26 септември, какво да се очаква? Ако са искали да бъде Кристалина, да бяха я номинирали още в началото. И двете имат един и същи социален произход, Кристалина е изпечена евро-чиновничка и затова не ми е симпатична и смятам, че е по-некомпетентна и играе задкулисни игри. В края на краищата зависи от 5-те постоянни членки на СС.

2

АНТИ

преди 7 години

Назад...назад...Бокова Ирино,стой далеч от ООН,ядове големи щеше да имаш,и накрая да се осереш.

1

...дрън , дрън...

преди 7 години

БАЛКАНСКА ПОЛИТИКА .....ДРЪЖКИ ОТ ЧУШКИ!!!ИСТИНАТА Е ЧЕ , БОКОВА , БЕШЕ --ЕДНА ГОЛЯМА ГРЕШКА НА ОРЕШАРСКИ И БКП/бсп!НАШИТЕ КОМУНИСТИ , КАКТО ВИНАГИ СЕ МИСЛЯТ ЗА АДСКИ ХИТРИ ....И СЕ УС..РА..ХА..ХА,ХА,ХААААЕВРОПА ЗНАЕ ВСИЧКО ,БЕ....И ЗА МИНАЛОТО НА БОКОВИ , И ЗА РУСКАТА ВРЪЗКА , И ЗА ПЛЕМЕННИКА -КРАДЕЦ.....!НЕМА ВЕЧЕ БАЛАМИ .....НЕМА И ЛАБАВО...!ВСЕКИ ЩЕ СИ ПЛАЩА ЗА ГЯВОЛЪЦИТЕ!!!