34

Анонимен

преди 7 години

Този Ренци взе да се изявява като Найджъл Фарадж, сигурно си мисли, че след като UK излиза от Евросъюза, Италия става някакъв голям фактор и може да си придават важност. Сори Матео, но Италия никога не може да стигне Великобритания! Имат едно Калчо, един архаичен, демодиран Сан Ремо и пицата /пастата, които им носеха популярност. От всичко изброено останаха само пицата и пастата. Навремето имах любим английски футболист, който отиде да играе в Италия.Беше спокойно и възпитано момче, с много тих говор. След няколко месеца в Италия викаше като нервозен италианец и ръкомахаше с ръце, докато

33

проктолог

преди 7 години

Джон Пилджър отбеляза през 2013 г., бомбардировките в Югославия бяха перфектният предшественик на кървавите бани в Афганистан, Ирак и Сирия.

32

право на избор

преди 7 години

Югославия беше първообразът на съвременния ЕС. Това го признават и западняците. Руснаците и украинците си живееха в мир. Американците, обаче, им казаха: Как така ще живеете заедно и в мир? Това нас не ни устройва. Устройва ни, да ви скараме помежду ви, да воювате един срещу друг и взаимно да се избиете. Защото когато сте единни, сте силни. А когато взаимно се избиете, ще бъдете слаби и под наш контрол. А ако сте и против еднополовите бракове, значи сте и против човешките права. А щом сте против човешките права, сте врагове и ще ви бомбардираме, тоест, ще ви избием. Така че имате право на изб

31

Анонимен

преди 7 години

Ние не сме в съюзи разни. Ние сме на пряк отчет и ръководство на господарката Меркел.

30

Анонимен

преди 7 години

ДО ПРОСТОТО - ПАРИТЕ ОТ ЕС ГИ СПРЯХА, ЗАЩОТО БОКО ПИШЕШЕ ДОНОСИ ВСЕКИ ДЕН. НО КАКВОТО И ДА ПРАВИ, НА ВСЕКИ ПАРЛАМЕНТАРЕН ИЗБОР ДЕПУТАТИТЕ МУ ВСЕ НАМАЛЯВАТ.

29

прото тип

преди 7 години

Между другото, западняците винаги са изтъквали, че Югославия е била прототипа на бъдещата обединена Европа!

28

АМИ ПРОСТО Е...

преди 7 години

ИЗБЕРЕТЕ ПАК ОРЕШАРСКИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ---ТА ДА ВИ СПРАТ ПАК ПАРИТЕ ОТ ЕС , И ДА НАХЛУЯТ МИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ....!ха,ха,хааааааааааааааТЪКМО , ШЕ ПООГЛАДНЕЕТЕ МАЛКО .....И ШЕ РАЗГРАБИТЕ НАБЪРЗО СТОКИТЕ ПО МОЛОВЕТЕ И СУПЕРИТЕ.....!ЩЕ Е СЪВСЕМ ЛОШО ...АКО ПОЧНЕТЕ И ДА ПАСЕТЕ ТРЕВА ....АМА ТО ЩЕ Е ЗА АКЪЛ!!!...ЩОТО:"АКЪЛ ВИ Е МНОГО .....ЗАТОВА ПАРИТЕ СА ВИ МАЛКО"--ха,ха,хааааааааааааа../тур.пог.---"АКЪЛ ВЕРЕН ЧОК---ПАРА ВЕРЕН ЙОК"/

27

край - евроскептик

преди 7 години

Да пазим ЕС и да го УСЪВЪРШЕНСТВАМЕ че по-добро няма да видим.

26

pomne6t

преди 7 години

До Паметлив "Та дрязгите в ЕС почнаха именно затова-евробюрократите,подстрекавани от САЩ(явно защо) поискаха прекалено голяма власт"Не искам да кажа че си ***, но това което си написал е пълна глупост. Най вероятно си от онези (руските хора).Ако има противници на съсредоточаване на повече власт и създаване на общи институции с права в ЕС това са Русия на първо място и САЩ.Не трябва много мозък за да си представиш какво би представлявал един централизиран ЕС за Русия пък и за САЩ.

25

Анонимен

преди 7 години

А бе чета, че тези правели съюз, онези правили съюз, трети и те правели съюз, за да станат по-силни...а нас ни няма в нито един съюз......

24

Анонимен

преди 7 години

На територията на европейския континент, Европа не съществува от 1945 г. В западната част на континента съществуват територии, окупирани от САЩ от вече 70 години, и на изток - Русия и прилежащи нейни територии.

23

до 34

преди 7 години

Не трябваше да има СССРи кво трябваше да има Османска империя ли само???Нека има малко разнообразие да видим кое е по добро за БългарияИ по тоя случайСЛАВА НА РУСИЯ

22

Анонимен

преди 7 години

СФР Югославия - не трябваше да има такава държава. Както не трябваше да има СССР.

21

историята се повтаря

преди 7 години

и отрочето Юрославия като Югославия към проекта Балканска федерация от разпокъсана България. дано след 60 години мине без обичайните кървища и зверене.

20

Паметлив

преди 7 години

Въртят-сучат,все го изкарват натам-страните в ЕС да се откажат от суверенитета си!Американска им работа....Та дрязгите в ЕС почнаха именно затова-евробюрократите,подстрекавани от САЩ(явно защо) поискаха прекалено голяма власт.Ясно че това няма как да се хареса на по-малко влиятелните страни,защото доби вида на диктат!Ами един ден,ако потъне ЕС,трябва ли и ние да потъваме????

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6,с малката разлика , че в ЕС не се избиват безнаказано и безпричинно невинни граждани и техните семейства !

18

до Левски бил казал

преди 7 години

Левски не е казал нищо това са го измислили партийните историци които са писали учебниците преди 89.

17

Анонимен

преди 7 години

Америка разкъса Югославия заради мюслиманите и същите ще разкъсат Европа и също заради мюслиманите-бежанците и отново ше измислят некакава приказка да са други виновни ,както предишната им приказка за сърбите.

16

Анонимен

преди 7 години

До алоу, ЕС?И какъв националист е бил Левски? Той е проповядвал демократично мислене, което няма общо с това каква националност си. Например е казал, че ако ще слагаме цар защо да си правим труда, като си имаме султан?

15

Брацигов

преди 7 години

Дълговете на Германия и САЩ движат световния бизнес. Ако ги нямаше тях какво щяхте да дялате вие? Някой от вас да предлага нещо уникално и търсено че да имаме тежест? Не. Тук се предлага работна ръка която знае да чете и смята колкото третокласник. Ами че това го има в още 99 страни. Докато не предложите нещо уникално стандарта на живот няма да мръдне. При бай Тошо имапе илюзия че е висок.