7

Проблемът е КАТ

преди 7 години

От КАТ се иска нещо просто - да работи, а не да дебне.Да работи означава шофиращите в България, вкл. и чужденците, да са убедени, че ако направят нарушение, КАТ неизбежно ще ги санкционира. Това е начинът драстично да се намали броя на нарушенията, а оттам и на катастрофите и на загиналите.

6

До 4

преди 7 години

В дълбока грешка си. Нарушения правят на практика всички, а не както ти си мислиш "онези с големите коли", каквото и да означава това. Примерно, аз спазвам правилата, но около мен прехвърчат коли всякакви - малки и големи, нови и стари, скъпи и евтини. В това е проблема - всеки е убеден, че каквото и нарушение да направи, КАТ няма да го санкционира, защото КАТ не работи. КАТ се появява след като е станала катастрофа и пише неверни протоколи и води невярна статистика.

5

Анонимен

преди 7 години

КАТ май наистина само дебне. Дебне от кого да вземе някой лев, но не дебне за опасни нарушители на пътя.

4

Анонимен

преди 7 години

ШУМКАРИТЕ ВМЕСТО ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО СИ ПО ТРАНСПОРТА ДАЙ ИМ ДА ДЕБНАТ В ЗАСАДА И ДА СПИРАТ РАЗНИ НЕЩАСТНИЦИ А НЕ ЗАКАЧАТ ОНИЯ С ГОЛЕМИТЕ КОЛИ КОИТО ВИНАГИ НЕ СПАЗВАТ ПРАВИЛНИЦИ И ЗАКОНИ!

3

zeus

преди 7 години

До АнонименБаш си дебнат, на пусия в храстите ;)

2

Анонимен

преди 7 години

В случая използването на глагола "дебна" е нелепо. Не може отговорен държавен орган да дебне. Служба КАТ - наблюдава спазването на правилника за движението по пътните артерии на Р България.

1

Луд

преди 7 години

Тъпите катаджии, такава тапа сътвориха вчера между Симитли и Благоевград, че бая псувни отнесоха.