11

Анонимен

преди 7 години

До Просташка държава!ДАНО и за тебе закъснеел линейката бе плешив пееруг

10

FunFree

преди 7 години

До 123Това фуражките наричат "метод на анализ на риска", но истината е , че не виждат по-далече от носа си. Ако службите не решат да "изгорят" някой от своите непослушни трафиканти, тези кавали няма да хванат нищо.

9

123

преди 7 години

перси,***,прах за пране,зеленчуци и кво ли не още?!-Ми носят викам,щото им трябват,на мен не ми трябват и не нося,а вие какво точно търсите?-Не те интересува-казва и си чеше ушите с една 30 см. отвертка.След 30 мин.чесане по главата ме пуснаха,ама за какво беше всичко това не ми стана ясно.И понеже пътувам често да Турция,взе да ми писва и се чудя нашите митничари,знаят ли защо са въобще там? И защо вместо да си вършат работата,създават единствено образцов хаос?

8

123

преди 7 години

На влизане в БГ-к-н. Андреево от турско минавам за 15-20 мин,връщам се от служебно пътуване и от Одрин съм си купил 2 ризи,буркан шоколад за детето,дребен подарък за жената,бонбони и малка чанта с багаж за 1-2 дн.В БГ-то им се видях съмнителен,че съм с малко багаж и пътувам сам и ме отбиха в рентгена.-От къде идваш,защо си сам,защо са ти нови гумите,какво носиш,пушиш ли и всякакви подобни глупости....-Що викам да не съм сам и защо трябва да нося нещо друго?-Ми виж ги вика другите,носят пам-

7

Анонимен

преди 7 години

Като включите на ръчен режим и ще предизвикате още по-голямо задръстване. Патент на КАТ - превърнало се в една паразитна структура и плаче за закриване

6

анонимен

преди 7 години

Стадото се прибира в София!

5

наобратно

преди 7 години

До Девила бре мамин сладък - ми като тръгнат да ИЗЛИЗАТ от столицата . . . . . що не искаш и тогава к п п - та . . . . . .

4

веган

преди 7 години

До Селянинщом са ""бурканье"" - значи си ги ""ДОНЕЛ"" , а не си ги донесъл . . . . капиши ? ? ? ! !

3

Анонимен

преди 7 години

Тя тази тапа на Капитан Андреево си стои още от понеделник и то от наша страна,щото нашите митничари са много бързи!От турска страна всичко си върви,както трябва!

2

Анонимен

преди 7 години

Ръчно регилиране - това е най-сигурният начин да се задръсти движението, но КАТ имат готовност да го задръстят.

1

Девил

преди 7 години

Опаааа, селянете почнаха да прииждат. *** нема кой да набоцка кпп-та на входовете на София, че малко да се ограничи таа ***.