91

Анонимен

преди 7 години

Така наречената Македонска нация, не беше ли създадена по поръчка на Израелския Комунистически Интернационал ?

90

наш

преди 7 години

миленко е клошар

89

Бургас

преди 7 години

Македонец е географско понятие, а не етническо! И в Македония живеят българи от памтивека, както е казал И.Вазов. "Македония без българи, огън да я гори!" - Иван Михайлов, ВМРО

88

Бургас

преди 7 години

"Тук българи са, БЪЛГАРИ ОТ ПАМТИВЕКА!" (от стихотворението "Па шта си ти?" на Иван Вазов за македонските българи)"Вазов написва това стихотворение след като сръбският престолонаследник Александър удря плесница на едно момиченце в Македония, което на наглия му въпрос отговаря, че е българче.През 1934 г. в Марсилия крал Александър е ликвидиран от Владо Черноземски (ВМРО)."

87

ванче

преди 7 години

този сръпски шапшал скоро може да си изтърве *** на главата както го е размахал

86

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 105Хубаво е от време на време да пускат такива "фишеци" за да се убедим за пореден път колко е заблуден и *** българина - в по-голямата си численост!! Гледа нагоре а ония го дупчат отдолу!

85

се питам аз

преди 7 години

Тоя ,журналиста,защо не начупи и сръбската плоча?Ами тя е блкзо до нашата,

84

Анонимен

преди 7 години

До дам 100Смееш се ама отвътре душата ти плаче! Защитен механизъм за момент но не и завинаги!:)))))

83

Анонимен

преди 7 години

До дам 99А ние българите сме пчеличките на цялата земя и винаги сме се облагодетелствали единствено с личния си труд! Затова мразим "осите" в лицето на Сърби, Македонци и Гърци! Най-убавивия народ сме и винаги ще бъдем! Няма място за сревнение!!!

82

дам

преди 7 години

хахаха, за нема и секунда 3 минуса ми лепнаха макетата?! злобни хорица, ей!

81

дам

преди 7 години

свестни македонци няма. познавам доста македонци и всичкине са мързеливи, нагли и самохвалци. пълен шрот. а, забравих - и доста злобни и лоши.

80

Анонимен

преди 7 години

Ако бях македонец и аз нямаше да искам да съм българин. Срамно е да си българин, да си българин означава да си предател на собствения си народ.

79

Анонимен

преди 7 години

До НАШ 91Кое е по-страшно? Символиката или реалността? Отговори си първо на този въпрос! Тоя троши ама тези от парламента (управата) не трошат! А защо българския народ е строшен? Заради паметниците ли? Уви, на дали! Събудете се!!

78

БГ

преди 7 години

До АТАКИСТИ Б Р И К!Да живее България!

77

Анонимен

преди 7 години

Македонците от българи станаха македонци, а Божо Димитров от комунист стана антикомунист.

76

а сега де!

преди 7 години

Ядосал се журналиста от бюрм ,че само те нямат упоменателна плоча,и никъде никой не упоменал именатс на загиналите македонци.,пишело само сърби и българи.И решил проблема с токмакотСега да чакаме продължение,паметник на македонците.Само че победители ли ,или победени да се пишат?А сега де!

75

Анонимен

преди 7 години

Простака си е *** и журналист и цар да го направиш-все тая

74

НАШ

преди 7 години

Нещо сте влезли в полемики, а то е простичко. Виждате как един ПОТУРКО троши и танцува на гроба на БАЩИТЕ НИ, е за това иде реч.

73

Анонимен

преди 7 години

С паметници, традиции и простотия се храни българския народ. Че постъпката на този македонец е от *** по-*** е ясно но пък чак до съд да се стига за някаква ми ти плоча в памет на хора, които със сигурност се превъртат в гробовете като гледат сегашната българска действителност, и които по никакъв логичен довод не биха приели реалността на сегашната действителност! Не можем да си държим гащите вдигнати но се кахърим за плочи(паметни,надгробни), традиции и още куп други заблуди! Събудете се!!!

72

Анонимен

преди 7 години

Да се снеме подкрепата към БЮР за ЕС и НАТО,да се спре помоща към тази държава,докато не престане кражбата на българска история,поругаването в българските светини и преследването на лица с българско самосзнание в Македония.Да се предупреди Сърбия,която командва антибългарската истерия в БЮРМ,че ще ѝ се случи същото,ако не престане да слуша Москва и да провокира сръбския националшовинизъм в БЮРМ.