49

Анонимен

преди 7 години

Малко са 13 семейства. Да отиват още 3000.

48

Анонимен

преди 7 години

да не чувам ромски оплаквания. имат си БХК,там да реват!

47

Анонимен

преди 7 години

До муспи--58;Башибозук е имало и в Русия. Ген. Гурко,като Ген. Губернатор в Полша е Избивал поляците с Руски башибозук съставен от озверели мужици.

46

муспи

преди 7 години

Така или иначе генетичния фонд на Европа ще се подобри. А атомното оръжие си стои - пазят го евреите за голям фишек. Пазят и самолетоносачите да кажем. А кои са тези евреи, защото отвсякъде се мълчи? - Това са албанци, възпитани на приличие от Енвер Ходжа. В Отоманската империя биле известни че в металически раници (можете ли само да си представите каква мръсотия), са продавали боза навсякъде. При война обаче до един отиват башибозуци - договор със султава! Ето защо дявола ги люби!

45

Годзилчо

преди 7 години

Надигащата се вълна от дискриминация и ксенофобия срещу ромското общество ще помете и защитните организации.Просто се прекали с ,,демократичните ценности,, а европееца не обича да му смърди и да му бъркат по джобовете.

44

Анонимен

преди 7 години

Когато искаш, търсиш начин, когато не искаш, търсиш причина за оправдание. Ромите се разпищолиха, защото нямат задължения и не получават адекватни наказания за нецивилозования си примитивен начин на живот. Разбират само от принуда. С толерантност /търпимост/ нищо не оцелява. Животът е борба и защитаване на интереси. Ромите, както и мигрантите ще сринат европейската цивилизация, или каквото още е останало от нея. Принудителен, наложен от управляващите РЕГРЕС .

43

Анонимен

преди 7 години

На Роми им е 100 пъти по-изгодно да живеят там от колкото в България там получават по 1200 евро Социални пари на месец в България са умрели от глад

42

българин

преди 7 години

само боят оправя - и трябва за да спазват законите като нас

41

Анонимен

преди 7 години

Абе хора вие били ли сте във Франция? Не на екскурзия обаче. Нормални французи? Няма такова нещо! Държавата им "изглежда" добре благодарение на африканците и арабите които им бяха колонии! Французите са мързеливи и надменни хора! Това за интеграцията на тяхните малцинства е една добре покрита лъжа! Иначе дават урок на нас по интеграция.. След 50-100г французите ще са малцинство! Ситуацията е като унас с ***, не си мислете че са супер държава!

40

gtf

преди 7 години

ми миришат ..различно, даже и къпани - това е истината. Да лъжем, че да не ги обидим ли ? Аз предлагам да им направят луксозни къщи, с по 4-5 спални (поне), басейн и зелена градинка. Нали много напъваха за интеграция, дай да ги видим.

39

Анонимен

преди 7 години

Същото, което правят и тук. Халлал да им е интеграцията на французите.

38

Анонимен

преди 7 години

Направо ми е жал за обикновенни германец или французин.Нормално е да искат разпад на ЕС,така те ще се спасят,и ще живеят така както и преди.А тия от снимката щем ,не щем, ще си ги приютим обратно.Но нали наште плачеха че имало голяма емигация от България.Така потока ще се обърне и отново ще сме 7500 000,та даже и повече като население

37

Анонимен

преди 7 години

От ЕС най много губи запада,Подредените им досега държави,се превърнаха в катун и голяма тежест за социалната им система.Но скоро самите европейци ще поискат разпад на ЕС,което е нормално,и след това няма законова пречка да ни ги върнат.Тогав дали наште русофили милеещи за разпад на Ес,ще се радват от разпада на ЕС,ние ще си вземеме наште братя,,емигранти,,или ,,беженци,, както искате им казвайте

36

Анонимен

преди 7 години

МНОГО СЕ ЗАБАВЛЯВАМ С ТОЗИ КРУПЕН СПЕЦИАЛИСТ ПО ПУТИН И РУСОФИЛСКИТЕ ВЪПРОСИ.

35

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ЗА КАКВО СА МУ НА ПУТИН? те са контингент на французите главно, там по-лсно се интегрират, понеже портфейлите са по-дебели.

34

Лудница

преди 7 години

Ако 13 семейства са подлудили Монтрьой, значи той и без тях си е луд.

33

Анонимен

преди 7 години

И ги носи в катуна.

32

Анонимен

преди 7 години

До 75 Путин тия няма да ги вземе,а ще ни ,,помогне,, като ни ги остави тук в Бг -то.А тия ще се наредят на опашка в социялното за помощи и Е тогава пенсионната и социала ще цъфнат.Добре дошли русофили в реалноста.Германия винаги ще си остане Германия,Запада винаги Запад..а ние ...Има една руска поговорка-,,Искахме да стане по добре ,а се получи както винаги,,

31

Анонимен

преди 7 години

До 68 Тия ще идат при Вовата на червения площад да разпънат катуна..ха ха ха,като ги върнат от разпадналия се ЕС.Ама не мисля че той ще ги вземе,а най вероятно ще са си тук.

30

ХА ХА ХА

преди 7 години

франсетата тепърва ще опознават