10

родител

преди 7 години

Душичка малка , да е жива и здрава :)И един съвет към родителите от опитен колега - стимулирайте да прекарва повече време в игра ( особено на открито ), ученето е за цял живот.

9

Анонимен

преди 7 години

Какво ги набедихте хората, то си пише, че самичко е изявявало интерес! Да го спират ли искате? Стига с тая българщина, все да ви е крив някой. Да е жив и здрав малкият бонбон!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Детето е сладур, да е живо и здраво! Но родителите му са ужасни *** - с амбицията да го снимат и да го показват като някаква маймунка. Имам три деца и зная, че "пилците се броят на есен", образно казано.Две от моите в началото не се развиваха много бързо, но сега се гордея с тях, докато това дете, което най-бързо проговори, проходи и т.н., в момента ни създава много грижи.

7

Бебе пазител

преди 7 години

Направо на 2 го записвай 1ви клас..

6

Анонимен

преди 7 години

Жалки, болни родителски амбиции! Ще му съсипят детството, а може би и живота на това момченце.

5

Анонимен

преди 7 години

"Без никакви усилия ... се научи да казва азбуката на български и английски и да брои до 100."---Е, с малко усилия на родителите може да научи азбуката и на ФРЕНСКИ, НЕМСКИ, ИТАЛИЯНСКИ ... По нататък и на АМЕРИКАНСКИ ... Виж, на броенето по-силно да наблегнат, ще му потрябва повче от четенето ...:)

4

vivian

преди 7 години

Будно детенце, браво! Родителите да го наблюдават и да го стимулират да се развива.

3

чудо

преди 7 години

Аз съм на годинка и шест месеца и владея осем езика, зная наизуст 120 диференциални уравнения и пиша втория том на "Под игото"!

2

Анонимен

преди 7 години

Да е живо и здраво, те са бъдещето на родината ни! Дъщеря ми е година и осем месеца и сглобява собствени изречения, работи със смартфона, пише на вайбъра и прави изводи от ситуации, знае трите си имена, къде живее, на кой етаж. Общо взето запомня много бързо, след няколко месеца ще пробвам и със шаха и тестето карти! Може би еволюцията на човека е далеч по бърза от колкото мислим, представям си внуците ни какви гении ще са!

1

Анонимен

преди 7 години

човек не знае да му се радва ли,да му схруска бузките лиииии.....да им е живо и здраво !