100

extremist

преди 7 години

НЯМА ДЪРЖАВА МАКЕДОНИЯ

99

Ха ха

преди 7 години

Тоя що не се произнесе нещо за окаяното състояние на паметника на Шипка?! Или не е ходил там?

98

12

преди 7 години

Лека полека всички македонци ще получат Българско гражданство. А до тогава нашите политици да блокират македония за ЕС, да признаят македония като държава но не и като нация, да обявят че македония е държава, съставена от българско население, която под влиянието на русия насилствено е измислена и откъсната от България, че репресиите срещу всеки нарекъл себе си Българин продължават и до днес. Всяко добро отношение към тях те считат за слабост. А всъщност е глуп.о.ст. Да спрем с г.л.у.пост.т.ите.

97

Анонимен

преди 7 години

Задава ли си наш Красьо,какво би направил Ванче в този случай?Но едно е да плямпаш от трибуната, а друго да защитиш паметта на предшествениците наистина,ама вярно бе,той беше от РусИ!

96

Анонимен

преди 7 години

ПО-ДОБРЕ ОБЯВЕТЕ НАГРАДА ЗА ГЛАВАТА НА ТОЗИ МАКЕДОНСКИ ГЕЙ И ДА ЗАПОЧВАМЕ ЛОВА

95

Анонимен

преди 7 години

ДРУГИЯ ПЪТ КАТО ТРЪГНАТ АЛБАНЦИТЕ ДА ГИ ПЛЮЩЯТ ТРЯБВА ДА ГИ ОСТАВИМ ДА СЕ СПАСЯВАТ САМИ

94

Анонимен

преди 7 години

Поругаването на плочата на тези Българи от Македония е знак че нищо хубаво не ги чака !Както порогават паметници така и ще им се разруши държавата която ние първи признахме помнете ми думата !!!

93

sr

преди 7 години

Ся чуйте- тоя е *** като тези които го подкрепят. Не върви да дебнеш да си тръгнат българите и да се правиш на мъж зад гърба им. Много "смело" тоя е " комита" . Хахахаха. То и при нас е пълно с такива екземпляри . Иначе макетата са свестни.

92

Viktor Make :)

преди 7 години

Seedno na razbie6 pametnik na grobi6tata, mnoogo golqm myj se e napravil za tva v Makedoniq si ima do 5god zayvor , no trqbva nqkoi advokat samo da se zastypi 4e taka ako ne podad jalba seedno ne e bilo, nadqvam se sega Bylgari da ne ne smqtat nas maketa za kato tozi.

91

Анонимен

преди 7 години

Български паметник на връх Каймак Чалан във Македония.Мултикултурализъм в действие.Нещо като фамилиие на бг патриотите Каракачанов и Джамбазов

90

Анонимен

преди 7 години

Български паметник на връх Каймак Чалан във Македония.Мултикултурализъм в действие.Аз мисля ,че и Ердоган трябва да се самосезира .Товакотео се стреми новият световен ред а именно мултикултурализма ние сме го постигнали преди столетие.

89

Анонимен

преди 7 години

Да е жив и здрав брата-македонец. Същия като нас е, кефи ме :)По мъж е от нас - нас ни построиха в сърцето на София паметник на тия които бомбандираха София през 1944г и някои направи ли нещо - НЕ !!!Нас ни е яд на нас самите, че сме пу.Т.ки, а той е смел !

88

БГ

преди 7 години

тоя трябва да се излови и накаже

87

U2

преди 7 години

Трябваше поне преди 5-6 години, след първата такава вандалщина с паметта на нашите войници, България ясно да заяви, Македония да ни си прави труда да кандидатства за ЕС. Да е ясно, че каквото повикало, такова се обадило.

86

djon

преди 7 години

Много им дреме на Маките

85

Анонимен

преди 7 години

Предлагам въпроса с Миленко да го решим бързо,болезнено и окончателно.Може и с неговия чук

84

Питър

преди 7 години

Абе, ***, каква Русия, каква Турция ви гони?! Навръх националния ни празник някакъв *** прави това. Вашите дядовци щяха тоя да го обесят с краката нагоре преди да се е прибрал и седнал пред фейсбука, а вие тука каканижете за тоя или оня. Мъжки времена са били, сега са гейски (без да обиждам хомосексуалистите)

83

Анонимен

преди 7 години

Руския агент Каракачанов изпълнява руските инструкции да не се допуска по никакъв начин членството на Македония и Сърбия в ЕС и НАТО. Подобни инциденти ще има отнова, когато наближи времето за влизане на двете държави в споменатите организации.

82

Анонимен

преди 7 години

А Румяна Радева ще изгуби изборите :)

81

Анонимен

преди 7 години

Искам да питам... руснаците затова ли сега тези дни правят военни учения заедно с пакистанците в Гилгит-Балтистан? Слагаме си го с обрязaни, защото сме православни?