320

Петър

преди 7 години

Един измислен народ с подарена история (открадната). Трябва да ни се кланят на българите ,защото ние сме им дали и писмеността и всичко което имат. Българска грешка е било,че са създали такива *** като "македонците"

319

Анонимен

преди 7 години

А паметната плоча законно ли е поставена?Или не е позволено да се събира обективна информация?Важното е да се наострим за плюене. И като се наплюем, до утре да забравим!

318

Батката

преди 7 години

Хей македонски гюптин шо бараш Бугарските паметници макята ти гюптенска като дойдеш во Бугария ке те пуцнем.

317

Цецо

преди 7 години

Някакъв к*рет*ен си прави евтина самореклама с цел да стане известен и последващо материално обезпечаване... нищо ново под слънцето! Низша твар, незнаеща, че подвигът на нашите деди е жив в съзнанието ни, няма как да бъде разбит, нито с чук, нито с каквото и да било друго!!!

316

barin

преди 7 години

За този измислен журналист трябва да се приложат крумови закони. Има късмет, че случката е през XXI в. Задължително трябва да се вкара в затвора и да плати за възстановяване на разбитото. На Каймакчалан са загинали български герои и там сме постигнали велика победа.

315

Коньо

преди 7 години

Проблема на Македония е с етническите Албанци, не знам изобщо кога намират време да се занимават с нашия паметник. Наближава времето, когато Албанците там ще са мнозинство. Тогава ще ги видим на коя врата ще почукат.

314

Ирина

преди 7 години

Боже прости им!Те не знаят какво вършат!

313

Pirin

преди 7 години

Защо НИКОЙ в България не спомена дори, че плочата е поставена НЕЗАКОННО на македонска територия, при НЕЗАКОННО преминаване на границата с Гърция на български военни ??? Това ли е европейскота Ви култура ? Това ли са евро-атлантическите ви ценности ? Или това е поредната примитивна ганьовщина ?

312

ТАНГРА

преди 7 години

Е,БЪЛГАРИ?ТОВА ,НЯМА ДА Е ЗА ПОСЛЕДНО!МАКЕДОНЦИ.....ХМММ...,Е ..,ТОЙ НЕ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ Е ......БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!ЖАЛЪК ЧОВЕК...ХАХ!

311

Анонимен

преди 7 години

Това е руска провокация, гледат да се скараме, да не подкрепим Македония за влизане в ЕС.То и без друго македонците са сбъркани.

310

Анонимен

преди 7 години

Ако имахме държава и служби, на тоя щяха да му са счупени и ръцете и краката. Така ще постъпят държавите със суверенитет Израел, САЩ и Русия.

309

Стоян

преди 7 години

Крим--> МАКЕДОНИЯ

308

мара втасала

преди 7 години

Нов вид македонско животно - тъпо но за сметка на това упорито

307

Анонимен

преди 7 години

Обявете война на Македония. Превантивен ядрен удар.

306

Бургас

преди 7 години

Погледнете го добре сърбомана-македоноид Миленко - такива са и русофилите-*** у нас!"Македония без българи, огън да я гори!" - Иван Михайлов, ВМРО

305

Адам

преди 7 години

Заради четирима човека повечето тук слагат под общ знаменател всички които наричат себе си македонци. Такива хора първо трябва да се научат че не всички мислят и действат като въпросните четирима и чак тогава да коментират каквото и да е разбира се след като помислят над това какво искат да кажат. Първата световна война е огромна трагедия за хората в Македония. Случвало се е еди брат да бъде взет насила в сръбската армия а друг в българската у на фронта да воюват един срещу друг.

304

Анонимен

преди 7 години

До Viktor Make :) Всеки отговаря за своите дела ! Човек е или добър или лош без значение националност,пол,раса ! Най-неправилно е да се делят хората по този начин - все едно да кажеш на добрия човек,че е лош и обратно ! Не се тревожи брат/сестра -здравият разум ще победи в целия свят ! Той - БОГ ще се намеси , ако има опасност безумието да надделее ! Това са "дреболии" в сравнение с други много по-големи и пагубни за човека престъпления ! ОСТАНЕТЕ СЪС ЗДРАВЕ БРАТЯ И БОГ ДА Е С ВАС И НАС ВИНАГИ !

303

Гурбетчия

преди 7 години

Не се кахъри Маке ами пали колата и идвай ..днес личните карти ги даваме като нафора....да ти е честито вече си един от нас...голямото семейство Българи....честито и със здраве

302

Гаринча

преди 7 години

Всеки си има своите 2 минути слава !

301

Гурбетчия

преди 7 години

Абе хайде и аз да напиша нещо.Та бракята македонци са се взели много на сериозно. Та били националисти и незнам си там какви още...абе алоооо аланколу я сега ми кажете като сте толкова национал-нацисти-нарцисти и др.цисти каде е сега Лупчо Георгиевски и каде е Доста незнам коя си ...беше някакъв министър едно време...не знаете ли....ще ви кажа..в Благоев град са с Бългаски паспорти и са ми комший...мисля че хората се осъзнаха и се върнаха при своите корени. Не се мотайте ами и вие направете също