10

България

преди 7 години

Как не ви е срам????С какво е виновно детето?Малко човещина. *** станахе.......

9

Дебелогъз ушев

преди 7 години

Горкото - при приемните чакали, ще се хранят от него. Едно такова съседче казва на приемните - шефката и шефа.

8

до 12

преди 7 години

Точно за това ми е думата! !!!!!!!! България беше разсипаха - българите защо допуснаха това?! Знамето остана без прекрасния си Герб - българите защо допуснаха това?! Чалгата се тачи повече от химна -българите защо допуснаха това?! България тъне в разруха, България убягва на българите- българите защо допускат това?! Българите не защитават Родината си както предците си. Българите блеят. Предадоха българските ценности. Това исках да кажа. Чуждите ценности не са моите ценности!

7

Фен на бсп

преди 7 години

Що нас да ние срам бе еделвайсе!? Не трябва ли един хомосексуалист дето се изживява като тартор на Европа да го е срам!В българията с нашите ценности нямаше срамове като този! Искахте чужди евроценности! Ми на ви!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Държавата няма да я бъде с такъв демографски кошмар.

5

еделвайс

преди 7 години

До какво ниво е стигнал животът в България...... Това трябва да ви вълнува госпожи, и господа! И не само да ви вълнува, а и място да не можете да си намерите от срам.

4

Анонимен

преди 7 години

ЧАКАЙ СЕГА ДЪЛЖАВО!ТИЯ КАТО НЯМАТ БЪЛГАРСКИ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ ЗНАЧИ ВОДЯТ НЕЗАКОННО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!ОТТУК СА НАВЪРЗАНИ ОЩЕ КУП НЕЩА!КАК СЕ ИЗДЪРЖАТ..КАТО Е СРЛА ЧАВЕТА ТАЯ ПАК Е НЕЗАКОННО..КАК СА ЗАПИСВАНИ В РОДИЛНОТО..ПОМОЩИ..ТОВА-ОНОВА!ЗАЩО НЕ СА В ЗАТВОРА ЗА НЕЗАКОННО ПРЕБИВАВАНЕ..ГЛОБИ ПЛАЩАЛИ ЛИ СА..МАРСИАНЦИ ЛИ СА ТИЯ..КАКВИ СА?

3

българин

преди 7 години

А като са нямали лични документи как са получавали помощите от социални.А тия хиени - т н -приемни семейства бързат -бързат да лапнат държавната субсидия за детето.

2

Анонимен

преди 7 години

За 500 кинта + помощите за отглеждане на болно дете как няма да го искат!

1

Слави

преди 7 години

Е нема такава държава!