15

Анонимен

преди 7 години

До 8Тате,ако е много добър в любовните ласке ще пъшка мама.

14

Анонимен

преди 7 години

Понякога ми иде да ловна един самолет и да замина на другия краи на света на един пустинен остров и да не знам абсолютно за никои близък нищо кои къде и кои мъж жена влачил в леглото си зема да се изумявам напоследък

13

Анонимен

преди 7 години

Питаи го дали не кръшка по некоя девоика или дама щото гледам след второто някои не спят у къщите а при някоя друга до къщите

12

Дърт мераклия

преди 7 години

Секс след раждането, особено второто? Може, има го, но навън и за двете страни...

11

като сме почнали

преди 7 години

Имаше една книга от 80-те и приказваха за това колко опасно е да лъскаш бастуна , защото води до пристрастяване. И след това имаше описани пози за плътски удоволствия - нощви , ръчна количка и др.

10

някой

преди 7 години

Наистина, номер 6, даже в Паралели през 1982 г. пишеха по-авангардни статии.Спомням си че четох в списание Космос май беше или Наука и Техника за Младежта за секса през 21-ви век. Как хората щели да са освободени от инстинкта за продължаване на рода и щели да правят секс само за удоволствие, по всякакви различни начини, а забременяването щяло да става по различен от секса начин.Съвсем сериозно - това го четох точно през 1982-ра или 1983-та година.Тази статия звучи като от времето на Сталин!

9

Минко -ерген

преди 7 години

Кофички`или купички плющя ги здраво с мандолината та ушите им пукат.Вият страстно в захлас като разгонени *** по Ергена Минко .И то все незадоволени младички майки с по едно или две дечица. или по млади щипалчици на които ципие им се подават.Минко ги ниже като пилета на Грил.

8

Анонимен

преди 7 години

Мъничетата запомнят моментите, в които пъшкате в захлас...

7

Не..ящ отдавна

преди 7 години

Проблемите в семейния секс идват, защото още след първото дете бгМамата смята, че домашния банкомат вече доволно си е изпълнил дълга. И започва яко мандърсане навън. А благоверния остава в запаса. Ако не дай си Боже, дойде и второ, а ако още по не дай си Боже дойде след 35-40-тях лазарника - нещата стават..... женените знаят.

6

Анонимен

преди 7 години

Тази статия щеше да е много актуална в списание "Паралели" през 1982г. Малко сте закъсняли, смешковци! 2016г. сме...

5

Анонимен

преди 7 години

Доспа ми се.Лека нощ!

4

Странна работа

преди 7 години

Минко закъснява.Може пък наистина да се е оженил вече.

3

До Ястребка Анадолка

преди 7 години

Е ти не хлопаш ли вече?

2

Анонимен

преди 7 години

Защото женските се тотализират след раждането...

1

Анонимен

преди 7 години

Има такова нещо, макар че при всяка двойка интимният живот е строго индивидуален.