11

Партизанката

преди 7 години

И? Мен какво ме интересува?

10

Анонимен

преди 7 години

Това ли ни е проблемът?Държавата даде 2,5 милиона лева за два автомобила,а на вас отпусна 4 дни отпуска да си харчите милионите и никой не реагира.Ще ви смъкнат и десет кожи и пак ще си мълчите,защото роденият да бъде роб,не знае какво е да бъдеш свободен.

9

Как Сийка

преди 7 години

А мен хич даже не ме интересува т,ва ! Едва свързвам "двата края",а те ме занимават с някакъв развод и кой колко щялда вземе - ами техни са си,както искат така ще гиделят!Не ми стигат другите кахъри,ей,на,от пет години не съм си купувала нова рокля от "секонд хенд" ,щерката не знае какво е това нова кукла,Жорко играе вече маса време със спукана топка, ама оплаквам ли се пък и кой ли ще ме чуе...Те тия са по-важни!

8

Анонимен

преди 7 години

Аз пък се терзая кой ще им гледа децата?:)))

7

Анонимен

преди 7 години

отидоха ми 4-те почивни дни. денонощно ще се терзая - кой колко ли ще вземе при развода?

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе е баш така. 10 млн. са си 10 млн.! Особено при много богатите важи правилото да издребняват и то много. Ти ги нямаш парите и затова разсъждаваш така. почти всеки би разъждавал така, но не и ако ги има. Колкото по-богати стават, толкова са по-големи скръндзи. Работил съм и работя за много богати хора и го виждам всекидневно. Плащат ти на ръка примерно и все не им достигат по някой $. Казват ти хайде другия път ще ти ги дам и така си остават с даването. Много, много са стиснати.

5

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАко се развеждаха в БГ можеше и да си права, но за хАмерика нещата не стоят изобщо така. Може да си бил най-богатия преди да се ожениш, но след развода да си станал най-бедния. Примери, колкото щеш. Всичкото зависи от съда и адвокатите. По принцип няма равенство при развод, макар жените да парадират, че искат такова. При развод винаги жената е привилегированата страна с малко изключения, които доказват правилото. А пък, ако каже, че я е биел и тормозил може всичко да му вземе.

4

Анонимен

преди 7 години

Ибах мааму :)Дали ще вземеш 230 или 280млн...за мене е все едно.Не мисля че и те ще издребняват толкова ниско...за няколко милиона :D

3

Анонимен

преди 7 години

Какво са изкарали от 2004 до момента в който са се оженили не е от значение. Делят се нещата придобити по време на брака.

2

Анонимен

преди 7 години

Явно на Брад не му издържаха нервите, дето Анджелина му натресе един куп талибанчета от целия свят. Вече пораснаха, и той се страхува да не го изядат някой ден за обяд.

1

Анонимен

преди 7 години

Затова билетът в киното ще струва 15 лева, защото трябва да се плати хонорар на тези некадърници в размер на 30 милиона за час и половина американска боза.