61

Анонимен

преди 7 години

Майката на Мустафа тръгва да види какво може да отмъкне от даренията.

60

Анонимен

преди 7 години

Гледах сутринта репортажа по НОВА,Журналистката Глория Някоя си,забравих и фамилията,не зададе един въпрос за бащата на тези деца.

59

НТ

преди 7 години

Думата "майка" носи огромна отговорност, любов и връзка с детето за цял живот.Моля да наричате този индивид "биологичен родител".

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 58.България-в 21 век,не направи лустрация и не опандизи,всички грабители на народа,разбрали комунистически лизлачо,къде е проблема?На нашите политици им трябват тези *** хора да им купуват гласовете.Не сме на тоя хал заради евроатлантическите цености,те не ги карат ромовете да се размножават,а нашите от политбюро,което не чува народа.

57

Сиси

преди 7 години

Всички тук се отвратени от майката,а да попитам господата журналисти,нереза,който си е правил кефа,за да ги създаде,тия деца,той къде е?Защо не се издирва,защо не го търсят за издръжка на децата.Значи мъжът е герой,че ги е изпикал,а майката е ***,та ги е родила.КЪДЕ Е НЕРЕЗА?Предлагате на такива жени да се завържат тръбите,а на такива`бащи `какво да им направят ?Това племе няма да се промени.Проблема е в корените им.Да им дадат земя да работят и да се издържат,щом са неуки- стига помощи!

56

ДА СЕ ЗНАЕ

преди 7 години

аз мисля че ние сме на далвера от многолюдното *** население в страната! ... това все пак са 2 млн човека с по две ръце и два крака, с палци на ръцете (могат лопата да държат) - знаете ли що пътища могат да построят, знаете ли че за 1 ден ще изчистят всички корита на реки, ще посеят дръвчета и т.н....само трябва да им сложим хамута - това е!

55

Змей Малинар

преди 7 години

Бабата 79-ти набор, майката на 21 детето на 9 години. Имам и три други дето новият и мъж не искал да ги гледа затова са при бабата. Сега работи по въпроса и на новия да народи 3-4 чавета че майка и има 8 деца и тя не трябва да изостава. Положението е по кофти от заеб и нещата се влошават под налягане.

54

Анонимен

преди 7 години

До рускиняевроатлантическите ценности не допускат стерилизация, ясно?

53

Тодор

преди 7 години

До Анонимен Харесва им технологията бе :)

52

Анонимен

преди 7 години

България 21 век населена с хора, които живеят още при родово-общинния строй и които скоро ще станат мнозинствоДържавата нито може, нито иска да се занимава с тях.ОТ Брюксел разпоредиха да се закрият домовете и интернатите, вместо това да се плаща на едни циг ани да гледат чавес на други циг ани, и всички циг ани да получават помощи, независимо, че децата не ходят на училище, а те ги раждат малолетни.Честито ви НАТО, честити ви ЕС, честити ви евроатлантически ценности, сега, като ви заселят и араби, да благодарите на чичо САМ!

51

Анонимен

преди 7 години

Четете в Блиц: Всеки четвърти клошар е висшист !На България образовани хора не й трябват явно !

50

Анонимен

преди 7 години

някой разбра ли, че бабата била набор '79ако внука е на 9, на колко е дъщерята?/това е задача от НОВИЯ, политически коректен, учебник по Математика за втори клас/

49

Анонимен

преди 7 години

Защо да завършат висше образование ?За да ровят в контейнерите за *** ли !?Не им трябва образование !

48

Българин

преди 7 години

Майката е от турски говорещите роми. Аз ако спя с 11 годишно момиче, веднага ще бъда осъден за педофилия, а ромът не защото било традиция! Крайно време е да се въведе и за тях закона- минимум 10 год присъда. Детски надбавки ,да се получават само за две деца. За повече от две само ако родителите имат средно образование и работят.По време на второто раждане-завързване на тръбите на ромката. Време е да се помисли ,че не може повече този един милион консуматари да лежи по цял ден и се плоди.

47

рускиня

преди 7 години

Социални служби , а също и здравно министерство трябва да помислят ,че при подобни случаи е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА стирилизация на тази майка. Сега с новия "съпруг" ще пръкне още 4-***, после мине към 3-я съпруг, който също няма да иска децата и. И така нататък. Задължителна стерилизация.

46

Анонимен

преди 7 години

Един деликатен въпрос имам: Защо арменците в България носят арменски имена , тоест защо не са българизирани по време на Възродителен Процес след като живеят от 100-ци години у нас

45

Анонимен

преди 7 години

Боросов да хване тоя пишман-историк Божидар Димитров и да си оправят История на България , че всеки пети българин не знае кой е ром и кой българин или турчин в България

44

Анонимен

преди 7 години

Преди 1946г. ромите като цяло са били чергари, скитащи от село на село, неграмотни, прехранващи се с просия, кражби, калайджийство, кошничарство.Като дойдоха комунистите на власт, първо ги заселиха в махали, после ги накараха да ходят на училище и да работят- насила, щото те такива желания нямат, отделно милицията не си поплюваше и биеше. Сега вече няма комунисти, а демократи, и ци*аните се върнаха към естественото си състояние от преди повече от 70 години, т.е. този прогрес, който достигнаха да имат жилища, работа и поне начална грамотност, се заличи напълно от демокрацията.За това пъ

43

Анонимен

преди 7 години

Проблем на Партия ЕВРОРОМА на Цветелеин Кънчев

42

От 45 /До 42/

преди 7 години

докато кача коментара си, 42 стана 41.