20

Edna

преди 7 години

До Анонимен 18Тук обаче има ШЕСТ ДЕЦА! Аз също преди съчувствах на Джен, обаче тя и до сега не е поела ангажимент към нито едно дете, на 47 години е все пак! Нейна работа, ама да не се прави на ощипано девойче, не върви някак си...

19

фенка

преди 7 години

Ееей, най-накрая Брат ще ми се обади и ще види какво е истинска жена. Чаках го от доста време. Какво се занимава с разни откачалки.

18

Анонимен

преди 7 години

дребна душица анджелина,дженифър анистън години се опитъваше да преживее предателството на брад заради тази,сега след толкова години тази не го искала вече..ами да беше помислила преди да се намесиш там,където не ти е мястото,сериозно,много лоши чувства имам към анджелина,не я съжалявам грам.

17

ABC

преди 7 години

До Анонимен 15Колкото и да струват бижутата й, тя си ги е спечелила. И за какво ще ги харчи, пак си е нейна работа. Някой Бг богаташ или политик да е направил нещо подобно!?

16

Анонимен

преди 7 години

добре,че е баща и за да я набута в някой филм,като актриса е нула,като човек също,няма как да съсипеш едно семейство и да си свестен,оон и т.н,е там помага,пък после разбива двойки,такива не ги разбирам и аз,противна жена

15

Анонимен

преди 7 години

Направиха дарения от милиони долари свои ЛИЧНИ средства"На нея само обиците и пръстенът за една вечер на миналогодишнитее оскари струваха 3,5 милиона долара.

14

Анонимен

преди 7 години

за мен това е добра новина,радвам се,беше ми много неприятна след намесата и в живота на брад и анистън,не и беше мястото там.съсипа живота на едно семейство,а можеше просто да си намери свободен мъж,такава не я съжалявам,Радвам се,каквото повикало такова се обадило.

13

мда

преди 7 години

Дано да запазят добри отношения заради децата си. Предполагам че ако някой в Холивуд се способен на такова нещо ще са те. Иначе е много интересно да чете човек коментарите на хора, които не са направили и малка частица от това което са направили те и да ги осъждат от своята морална "висота" :)

12

ABC

преди 7 години

До Анонимен 11Само за да го обвърже!? Не си в час, първото дете е осиновено от Джоли много преди да срещне Брад. Дейността й като специален пратеник на ООН - също. Първите огромни дарения - също! После продължават заедно тази дейност - Бангладеш, Намибия, Етиопия...

11

Анонимен

преди 7 години

Най-после се отъва човека от луд.ата усойница дето му разби живота и години го беше захапала за гушата.Благотворителност? Осиновените деца? това беше само за пред медиите и за да го обвърже!

10

Анонимен

преди 7 години

АМИ АНГЕЛИНКА СИ МИСЛЕШЕ,ЧЕ САМО ТЯ ГО МОЖЕ ТОЯ НОМЕР-ДА РАЗВЕДЕ НЯКОГО.ДА АМА НЕ.

9

Дедо Гого

преди 7 години

...Толкова ме потресе тая новина, че ще взема да си го преместя !

8

Тя

преди 7 години

Тя се стопи, заприлича на анорексичка последните години, явно е живяла в стрес и напрежение в семейството, не е била щастлива очевидно.

7

AZIS

преди 7 години

ХАБИБИ СПИШ ЛИ ДОБРЕ

6

дц

преди 7 години

Жалко, невероятна двойка бяха!Но, всяка Приказка - дори и най-хубавата - си има начало и край!?C'est la vie! mon cher!!!

5

Факт

преди 7 години

Ами най-накрая логичното се случи.Не му върви на Брад с жените-първата ялова,втората лу*да....Е, ще се намери накрая и някоя сгодна женица да го утеши ...и да му дръпне паричките.

4

Анонимен

преди 7 години

Е, суетата ходи по всички хора и бедни и богати.

3

Анонимен

преди 7 години

Преместих си го. От мъка.

2

бг

преди 7 години

Да им имам проблемите.

1

ABC

преди 7 години

Талантливи актьори и състрадателни хора! Направиха дарения от милиони долари свои ЛИЧНИ средства, Джоли се ангажира с каузите на ООН, осиновиха няколко деца и им дадоха бъдеще! Дали се развеждат си е тяхна работа и се случва и на най-обикновените хора, желая им само добро!