28

Анонимен

преди 7 години

Той нарочно, така се е държал. За да приключи връзката им. За каква прошка става въпрос. Той, ако не е искал да приключи всичко е нямало, така да се държи.

27

Анонимен

преди 7 години

Някои прощават.

26

И какво излиза?

преди 7 години

Всяка, която не търпи пренебрежително и неуважително отношение от страна на мъжа и не е съгласна той да е нечестен в отношенията им, рискува да стане нежелана в очите на мъжете?Аз нямам такива впечатления. Много мъже уважават жените.Някой е бил добре почерпен, когато е седнал да пише горния текст.

25

Анонимен

преди 7 години

Истинската Жена не пише подобни статии.

24

Анонимен

преди 7 години

Като намирате кусури постоянно. Защо сте с тази Жена? Защо търсите контакт с нея? Когато държиш на някого, уважаваш обичаш не правиш, това. Още по-малко нараняваш, обиждаш изневеряваш.

23

Анонимен

преди 7 години

Търся сексуални контакти с фалшиви жени. Истинските да ги *** Брат Пит, че го парясаха, ха ха ха!

22

Анонимен

преди 7 години

Този мъж ми е готин, кефи ме. Задоволява всичките ми филологични нужди, разбираме, освен това имам особено отношение към него, защото той е допринесъл за това! . Къде прочете, тук че някой на някого се обляга и крепи? Смислен отговор, защо хората са с някого.

21

Евгени Минчев

преди 7 години

Сига с тези жени вееее.... само жените това , жените онова , истинската либофф е на друго място ;)

20

до 18 от славянин

преди 7 години

Който търси обвързване, той е слабият, силният търси свобода! Вие женорята сте тези, които търсите първото, а мъжете търсим второто и изводът от този факт е съвсем ясен!

19

до 18 от славянин

преди 7 години

Щом сме нагли защо драпате да се обвързвате с нас!? Май защото сте слаби, а се преструвате на силни!? Силният може да живее сам без това въобще да му тежи, а слабият не може, той търси да намери някого на когото да се подпира! Стремежът да се вържеш с някого в брак, семейство и прочее е признак за вътрешна слабост и несамостоятелност, а това е ваша женска запазена марка! Хем ви сърби, хем ви боли!

18

до 3 / ъ /

преди 7 години

Ще избираш в началото по характер. После като въпросния мъж се извърти на 180 какво трябва да се прави ?Всъщност много често срещана практика при мъжете. Отначало добре - след това 8 месеца лежи в леглото и цъка с жени по Фейсбук и Вайбър като излиза от леглото само за да отиде до тоалетната. Храни се на 2 дни веднъж - толкова е увлечен. По 20 часа на ден. Говори с тях по телефона до 2 ч посред нощ... И това в дома на жената. Мъжете сте много нагли - нагли до безкрайност.

17

Анонимен

преди 7 години

Защо е направил, така че трябва тя да му прощава? Какво прави по въпроса да му прости? Във връзката и във взаимоотношенията се работи усърдно. Правенето на нищо, води до нищо!

16

Анонимен

преди 7 години

Съмнявам се да му прости!

15

ННННН

преди 7 години

Същото важи и за мъжете. Не виждам нищо ново. Просто плява.

14

до 10

преди 7 години

Аз мога само таратор и усещам, че почват да ми растат мустаци.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Тц, така се почват едни военни действия и всеки настоява все повече на своето и става голяма простотия. Което няма нищо общо с интелигентността. Прав е славянина.

12

Анонимен

преди 7 години

Нормалния мъж, интелигентния възпитан. Винаги намира начин да се поправи, извини. Няма начин да няма начин за него. Безгрешен никой не е! Прекомерния Светец и Богу не е драг. Но, всичко с граници.

11

Анонимен

преди 7 години

Силната жена е слабата жена. А силния мъж не се интересува от жени.

10

Анонимен

преди 7 години

Истинска жена също така може да прави мусака.

9

до 8 от славянин

преди 7 години

Интелигентност и чувствителност са съвсем различни качества - първото произлиза от ума, второто от сърцето! А истински интелигентният човек не се хаби да се занимава с неуважителното и пренебрежително отношение към него, защото той знае добре какво е и какво не е, и мнението на другите за него не е меродавно! Много са ти объркани схващанията и психоанализата на нещата!