42

Анонимен

преди 7 години

И нашето момиче радостно възкликна "ЙЕС"! /по навик/....Тъжна предателска картинка!

41

Анонимен

преди 7 години

А руснаците си вземаха отработеното гориво безплатно без да им го налагаме... Това е тя, европата, за нас Българите - обири, корупция и изнудване.

40

Анонимен

преди 7 години

закривай

39

Анонимен

преди 7 години

Е,уверихте ли се *** аборигени,прорастнали,като недоразумение на територията наречена "България",че за господарите си от "ЕС",СТЕ ЕДНО ТЪПО ПОСМЕШИЩЕ!!!ПОСМЕШИЩЕ,С КОЕТО СЕ ГАВРЯТ,КАКТО СИ ПОЖЕЛАЯТ!!!А ТОВА Е ТАКА,ЗАЩОТО САМИ СМЕ СИ ПОСТЛАЛИ "ЧЕРГАТАТА НА РОБА!!!Щастливи сте,че сте такива оФФФФце,че даже не го съзнавате!Не осъзнавате,че стоите много по-долу т всякакви пришълци,наречени "бежанци" и мигранти",на които "ВАШАТА ДЪРЖАВА",плаща издръжка 1200 лв,ана пенсионерите,200лв!ОФЦЕ!!!

38

Анонимен

преди 7 години

Е нали ЕС искаше да ги затворим като 1 от условията за присъединяване,знаейки че сме бедна държава. Сега да не се правят на ударени а да ни платят разходите за извеждането от експлоатация. Който поръчва музиката ,той плаща

37

Анонимен

преди 7 години

Ами сега Мигленчети и Негово Величество да си бръкнат в джобчетата и да си платят за това което надробиха

36

Анонимен

преди 7 години

96-та неофициално се говореше, че цената ни на кВч ел. енергия била мноооооого ниска и не била на цени по световните пазари и видите ли трябвало да стане 4 цента( хамерикански). Бaxти идиoтcкoтo обяснение!!!!!!!И зoмбитата подмамени от моркова заиграха от тоягата!!!Сега колко цента е един кВч? Станахме ли модерни по световните цени?!Не одобрявам много неща от ***, но този АЕЦ беше добро за България и никой даже Господ не може да го отрече.

35

Анонимен

преди 7 години

Питате ли се, кой иска да има слаб играч в отбора си?! Кой има полза от слабак до себе си?Тогава защо, за да ни приемат в НАТО трябваше да нарежем ракетите и да "реформираме" армията???Защо трябваше да затворим малките реактори на АЕЦ-а и да съсипем икономиката си, че да ни приемат в ЕС???Според мен това може да е този, който иска да си зависим от него, но не и равноправен партньор!А тази на снимката е предател на българските интереси, на която сега е поверено ... образованието?!

34

Анонимен

преди 7 години

Ще развиваме образованието си на газени лампи. Никога злото не идва само. Поименно да се задължат противниците на централите в Козлодуй и Белене да платят и тези разходи.

33

до кой

преди 7 години

Другата слаба част в съчинението ти беше, че Газпром няма изгода да навреди на Атомстрой, затваряйки му реакторите. Абе като цяло съчинението ти е като за Среден 3.

32

до кой

преди 7 години

Добро съчинение, само едно не си измислил както трябва- Газпром не произвежда атомни реактори, а газовата и ядрената енергии са две различни неща и не можеш да заместиш едното с другото.

31

дааааа

преди 7 години

Тая дето подписа затварянето (на снимката) да плаща. Ние не искахме да се закриват поне 3 и 4 блок. Как други държави не си затвориха аеците без да се съобразяват с искането на ес, а ние се наведохме обърнати.... Направо ме е яд на тая дето не защити националния интерес а гледаше тя да се уреди там.

30

КОЙ

преди 7 години

Реакторите бяха затворени под натиска на Германия когато Шрьодер беше канцлер. Съпругата на Шрьодер беше водач на Зелените в Германия /просъветска формация в ГФР/. Това беше политически трик за поставяне на Европа в зевисимост от Газпром. След приключване на мандата, Шрьодер беше възнаграден с пост в Газпром на заплата 1 милион долара. Тези долари ги плащаме ние. Сега ще им плащаме и втора АЕЦ защото хората се поведоха по акъла на Бялата Златка през 2013. Правителството на назионалното предателс

29

Анонимен

преди 7 години

Ако утре има народен съд, Каунева и Боко Кратуната ще са избитата "интелигенция" и "цвета" на нацията, за които ще реват бъдещите демократи след 50 години.

28

ля ля

преди 7 години

поредната грешка ако ни го затворят аец-а!!

27

аре у лево

преди 7 години

Който Затвори Реакторите Той да им Плаща МасрафаПръмовца ПръцуцоваДа Ги плати тия 3 миларда в името на Евроатлантическите ценности и Символи

26

Анонимен

преди 7 години

2 милиарда внася държавата в ЕС всяка година и още 20 милиарда се изнасят от западни банки от България.

25

Анонимен

преди 7 години

Таз на снимката, която затвори гореописаните реактори, ако имаше поне малко съвест, морал или др. подобни чувства присъщи на човешкото същество, трябваше да се скрие и да не ни обременява с присъствието си!

24

гтф

преди 7 години

До Анонименот време оно са го казали "прокълнато царство" ... въпроса е до кога.

23

Анонимен

преди 7 години

mi to mai mai zaapahme evrogeyskia morkof