207

Анонимен

преди 7 години

До ВрабчеРодината е смърдяща евроатлантическа ***. Това не е обида, а факт който се констатира със съжаление от 80% от българите.

206

Анонимен

преди 7 години

На запад в големите европейски столици и в Ню Йорк билетите за Болшой и Мариински са разпродадени месеци преди представленията. На запад никой не е чувал за такова нещо като българска култура.

205

Анонимен

преди 7 години

До 270 Врабче.:-) :-) :-) Врабче ли си ,сокол ли си не знам,но тук става въпрос за руски политик направил си,,шега,, с нацията...Какви гърци ,какви...

204

Анонимен

преди 7 години

гати и мазната История

203

Анонимен

преди 7 години

Хайде всичи да блогадирим,да се снишим и да се подмажем на този руски политик.Да не говорим какво мнение има Жириновски за нас,и според него каде Трябва Да Лазим и кой Ботуш да целуваме.И тогава русофилите се кефеха и го защитаваха.Нямам думи.Мисля си че съдбата ни е дала повече от колкото заслужаваме.

202

Анонимен

преди 7 години

Русия се развива. Русия е световна сила с която всички се съобразяват. България е мpъcна евроатлантическа ***, отходндата дупка на богатата западна Европа. България тъне в мизерията на европатлантическото блато и намалява с 60 хил всяка година.

201

Анонимен

преди 7 години

До 262 Да прав си.България е дала Бай ***,А Русия Иваношка....Каде ви е достойнството,Добре че напуснах Бг ,преди години.Много пъти съм съжалявал,но като чета какъв патриотизъм и какви Българи пишат тук,в такива момнти не съжалявам.,,Българи,, по руснаци от самите руснаци

200

Анонимен

преди 7 години

До 265:Русофилите НЕ са българи, разберете го най-накрая!Българите сме единствено и само българофили.

199

Анонимен

преди 7 години

Странна работа, най-големите ни "патриоти" като Сидеров, Каракачанов и Джамбазки все с турски фамилии. Защо ли? И точно те ще правят закон срещу употребата на латиницата в България, ами вземете си сменете фамилиите бе и дайте пример на обществото.

198

Анонимен

преди 7 години

Ако Китайски политик си позволи да каже подобно нещо,дали Руснаците ще защитават Китаеца ,по подобие наште Русофили./Аналогична ситуация/Кой милее за България.

197

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов, вземи си измий косата бе човек, с тая мазна пaча какъв президент ще ставаш?

196

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов, вземи си измий косата бе човек, с тая мазна *** какъв президент ще ставаш?

195

Анонимен

преди 7 години

България е дала на света бай ви *** и производните му, както и едни дейни труженички.

194

Анонимен

преди 7 години

Българина си заслужава съдбата.Да си правят дебелашки,,шеги,, с теб и ти да го оправдаваш и да му се радваш.Не знам ,но ако комшията ти каже такова нещо,гарнирано с присмех..дали ще му лижеш подметката.Отг Да,такава е народо психологията.Кофти ,какво да правиш.Защо не се изкаже така за Хърватска или Словения.да не говорим за Китай...

193

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов с благодарности към империята на злото и плонжиране в краката на Путин и ялова критика към Толстой няма как да стигнеш до балотаж камо ли до президентския пост.

192

Българин

преди 7 години

До ВрабчеРусия нищо не е запазила. Изселвала и депортирала и асимилирала българите по територията си. Пълно затъмнение за Воложка България, кирилицата и християнството. И досега руснаците мислят че кирилицата е създадена в Русия. Подлата имперска политика, с цел Константинопол, води до войните 1878, после до Берлинския договор, до балканската война. До участието на БГ в Първата и втората световни войни и общо до 1 млн загинали в името на обединението, откраднато ни от Русия.

191

Анонимен

преди 7 години

До 253.Така се отнасят към нас защото позволяваме да се отнасят така към нас.Руски олигарси копуват имоти и в Полша,Грмания,Чехия ,но не е имало такива изкази като на този политик.Такова отношение има само от господар към бездомно куче.Те ти плюят в лицето ,наште русофили атакуват единствения Българин изразил мнение и Не се Снишил.*** как може този българин да изтрие плюнките и да надигне глава ,и да каже нещо .

190

EUCLIDES GEORGIOS

преди 7 години

ВРАБЦЕ , КИРИЛЛОС И МЕТОДИАС СА 1000 ПРОКЕНТА ГЪРЦИ-ВИЗАНТИНИ ОТР РОДА НА КАНТАКУЗИНИТЕ !..БАЩА МУ ЛЕОН Е СПАТАРИИ - ТОВА Е ВОЕНЕН ПАЗАЧ НА ТИССАЛОНИКЕ. (ПОБЕДА НА ТЕССАЛИИСКАТА КОННИЦА )...А МАИКА МУ СЕ КАЗВА МАРИА, И Е СЪЩО ГЪРКИНЯ ОТ НЕАПОЛИС.ВТОРО---МЕТОДИАС СЪЗДАВА ГЛАГОЛИССА..А НЕ КИРИЛИКИА !!А КИРИЛЛОС Е АГЕНТ-ДИПЛОМАТ НА РОМЕА ВАССИЛИАС..ВИЗАНТИНА АВТОКРАТИАС...МОЯТА РОДИНА.СЪС ДЕСЕТКИ МИССИАС В ХАЗАРИА, БАГДАДСКИЯ ХАЛИФ, СКЛАВЯНИТЕ ВАВ ВЕЛИКОМОРАВИА, ПРИ ЛАТИНСКИА ПАППАС, ПРИ ГЕРМ

189

Анонимен

преди 7 години

Някой Руските политици си правят ....дебелашки шеги ,донякаде обиди с България, но наште Русофоби Неистово защитават Руския политик,.Спомнете си Жириновски какво беше казал за България и Българите..само преди около година

188

Анонимен

преди 7 години

Глyпендери християнство или коя да е религия не се дава, а се приема.