50

ххх

преди 7 години

АНГЕЛА МЕРКЕЛ НЕ Е НА ПЪТ ДА ЗАГУБИ ЕВРОПА, ТЯ Е НА ПЪТ ДА ПОГУБИ ЕВРОПА!!!

49

Did

преди 7 години

Triabva da se ograni4at imigranti Kam evropa.da se izbere avtoritetna figura s vizia za evropa.da se mobilizilat vsi4ki 4lenove na ES za stabilizirane na ikonomikata I sigornosta.da stanat vsi4ki strani ot ES s ednakav Standart I zakoni.dr.smisal niama za sa6testvuvaneto ES.

48

Did

преди 7 години

KAK nese nameri edin savesten svesten 4ovek da predstavliava evropa.

47

Мен

преди 7 години

Като чета заглавието ми става весело. Че кога Меркел притежава Европа, че да я загуби!!! Айде малко по полека, изхвърляте се.

46

Darma

преди 7 години

До Анонимен 45Айде сега да ни пуснеш линк към изказването на Меркел, в което тя се е извинила. Няма да пуснеш, защото такова нещо НЯМА. Меркел каза, че съжелява, че не е подготвила Германия за това, което следва.Защо лъжеш така нагло?И не, Германия не е действала законообразно. Германия наруши един куп закони, заради което има толкова много подадени съдебни искове срещу Меркел.

45

Анонимен

преди 7 години

Разплутата яловица Меркел, да бъде жива одрана, както го показват в Игра на Тронове! Присъдата да се въведе незабавно!!!

44

do 47

преди 7 години

Криза има и тепърва ще се задълбочава. Просто България не я усеща все още. Но както и да е. Точно това изказване на Меркел и поканата е грешките, за която тя се извини. Но мисълта ми беше, че тя е права, но хората не осъзнават защо е права. Първо ислямът е наистина част от Европа вече. Защото Европа подобно на САЩ се глобализира, а глобализиране не означава просто християни, ами и будисти и мюсюлмани и атеисти и всякакви. Просто хората явно не искат глобализация така както преди 5 години.

43

до 43

преди 7 години

Коя криза визираш? Гръцката? Ми чи тя си е програмирана. За Гърция пари винаги ще има за да не залитне към Русия. МВФ опрощава дългове на враговете на Русия. Въпроса бе и как немските и френски банки да си вземат що годе парите. Но основната вина на Меркел е:- скара Ервопа с Русия под натиск от САЩ- вкара бежанците пак по същата причина.

42

do 46

преди 7 години

Няма криза с бежанците. Меркел ги покани по чуждо желание. Когато малко преди това опипа почвата с израза "Ислямът е част от Германия" германците избухнаха, но не станаха катаклизми. И се започна организираното спасяване на бежанци с по 10000 евро които преди това нямаше да тръгнат...

41

Анонимен

преди 7 години

Кризата с близкият изток трябваше да бъде взета насереозно от ЦЯЛА ЕВРОПА още като започна. Защото Сирия е същият модел като Ирак, Афганистан, Либия и отчасти Египет! Знаем какво става след това и миграцията беше ясно от години. Тогава никой, ама никой не реагира. И за това ли е виновна Меркел. Пак повтарям в този смешен и популистки съюз има 27 държави, а не само Германия!!! Къде са другите? Чуват им се гласовете само когато критикуват, но иначе нямат план за действие!

40

Анонимен

преди 7 години

Меркел призна, че е направила грешка с бежанците и че е реагирала бавно! Тя се извини ДВА ПЪТИ, но българските медии НИТО ВЕДНЪЖ не го публикуваха. Но Меркел дейсташе законосъобразно! Запомнете го това! Спрямо европейските закони. Ако Германия беше потъпкала правата на бежанците (знам звучи банално!), тогава щяха да има много по голям shit storm и щяха да ги наричан нацисти и прочие поради историята и. Истината е, че САЩ оплеска нещата с Близкият Изток, а Европа изпира пешкира.

39

Анонимен

преди 7 години

Добре де, аз питам, къде бяха Италия и Унгария или пък на*раната Франция,. Никой не предложи решение. А смешните държави като България или пък Словакия или пък Балтика дори не се обаждат, защото са пуки!!! Обаче със стоене и нищо неправене проблеми не се решават! Напротив! Задълбочават се. Германия в лицето на Меркел предложи решения и те бяха прието ОТ ВСИЧКИТЕ 27 ДЪРЖАВИ! Защо пък Меркел трябва сама да е виновна? Същото и с бежанската криза!

38

Анонимен

преди 7 години

Интересно е как Меркел ще я направят изкупителна жертва. Първо в ЕС има 27 държави, а не само една Германия! Запомнете го това и си го повтаряйте преди да започнете да ревете или протестирате! Когато започна финансовата криза, тогава никоя, ама НИКОЯ държава не си мръдна пръста да намери решение. ЕС щеше да се разпадне. Меркел предложи решение! Всички реваха и критикуваха и плюха, но никой не направи нищо! Медиите нарекоха Германия едноличен лидер и диктатор в ЕС. И от тогава 7 г. в същия дух!

37

Асен

преди 7 години

Меркел е чудовище като арабите!

36

МЕЧО КУХ

преди 7 години

Да не забравяме, че Германия може и да е икономически гигант, но си остава геополитическо джудже

35

Фъф Франция

преди 7 години

има два варианта -саркози или Льо Пен. Льо пен е първа и има доста над останалите, но не й достигат гласове, а съмненията са, че при балотаж враговете ще се обединят срещу нея. нейният шанс е дотогава франция да се изправи пред поредици от кризи.Другият вариант е Саркози, ако стигне до втори тур всъщност по-реалистичинят .Оланд е бита карта, но който и да дойде политиката на Франция ще се промени на антиимигрантска и антиевропейска.

34

до 38

преди 7 години

Е какво? Ами северен поток... южен поток.

33

Анонимен

преди 7 години

Има разлика между " на път" и "напът" и тя е смислова. Например - "тръгвам на път" и "напът съм да се ядосам". Поздравления за журналистката ***, правилно е използвала слятата форма на изписване в заглавието. Само за протокола - слято се пишат още отникъде, оттам, накратко, насън, встрани, наясно, наоколо, навън, докато, затова, накъдето, отколкото и др.

32

Мдаааа

преди 7 години

Меркелова е пътник! Въпроса е, какво ще остави след себе си за нас и децата ни!?

31

апокалипсис

преди 7 години

Европа била загубена,ЕС обречен,народа завладян от нашественици от изтока.Не вярвам.ЕС все още е най голямата световна икономика,тоест най богатите,тоест най умните.Утре Меркел може да каже,затваряме границите и проблема е решен и всички са доволни.Как Канцлера на Германия не се е сетил за това е загадка,която повечето европейци няма да узнаят.За тях тя ще остане една изкукала бабичка.За други тя ще остане като бабичката която помогна да се отворят границите на европа и европейците да живеем зае