10

туТмакоф

преди 7 години

С пара от бинго-милионите по лафките .....на няКОЙ дпс-ар

9

туКмакоф

преди 7 години

...и оливия от храст-комерст

8

туКмакоф

преди 7 години

На народа му трябват не възли а, примоции от :била ,кауфланд и метро

7

sofia

преди 7 години

До DiscoveryАбсолютно си прав. Угодия няма. И аз всеки ден се чудя да се смея ли или да плача от тъпотата на българите. Многоооооооо *** народ, ей.

6

123

преди 7 години

Ама ми писна от безработни майки активистки ала "Мара подробната". Много разбират от пътен възел и планиране на зелено пространство. Заради такива като тях махнаха някои от така или иначе малкото детски катерушки.

5

охахохха

преди 7 години

Кмето Милко за 5-6 години освен 10-на легнали полицаи нищо не е направил у квартало, а те се притеснили за презастрояване! То от 10 години една нова детска площадка няма, а 200 000 души плащат данъци като от-качени! Кмето май е от римляните от Надежда, бив шофер на ЛАчо мозъка!

4

скънка

преди 7 години

не ми прави нов парк, а сложи лампи в западен парк. Парк има, нема поддръжка. Парка е уникат, но през нощта е пълно с шведи и не ги виждаш...камуфлаж..

3

оффг

преди 7 години

Предии 1989 нямаше такъв проблем в София ,а след масираната атака на селянии в софия то и въздух не остана в града ,от тогава столицата не е място за жувеене само невъзпитани хора и комплексирани "граждни" .Ужас .....

2

анонимен

преди 7 години

престанете с това застрояване на запад има вьзможност кьм калотина а на изтоккьм пазарджик оставете ни вьздуха и светлината не мога да дишам вече в люлинстига с тези молове и бензиностанции престанете да сечете дьрветата източватеобщината

1

Що не идете

преди 7 години

да видите студентски град. Всички си мълчат