41

Анонимен

преди 7 години

КОЙ БЕШЕ ТОЗИ ПЛЕВНЕЛИЕВ?

40

Анонимен

преди 7 години

Ще спрат мигрантите ама на територията на България .За това не трябва да се строи оградата няма да е необходима освен ако не искаме мигрантите да не забегнат към Турция.На всички талибани в България ще им построим просторни жилища край морето.От цяла Европа с радост ще се стичат /екстрадират/ талибани към слънчевия рай България.И в един слънчев ден балона Европейски съюз се спуква всички мигранти са у нас границите на запад затворени е как Меркел ще си подобри генофона. Лекувай Българино щастлив

39

Krom

преди 7 години

Вярно, Другарю Президент. Защото на Социално икономическо положение и управление на държавата, ние дето ги приемаме сме цъфнали и вързали. Що сега да не оправим тяхното такова. Идващите тук навлеци вечер излизат от "отворения" тип лагери и щъкат по МОЛ-овете с нашите пари, за да ни покажат "самобитната" си култура, докато богатия българин, няма пари да лекува детето си. Справедливо, нали Другарю Президент? Не и без Ваш принос, оф корс.

38

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ТОЙ И ДА ИСКА, НИКОЙ НЕ ГО ЧУВА ЧОВЕК БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

37

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-нищожен и продажен, толкова по-мащабни, глобални всеобхаватни са алабализмите му.

36

Тази среща в ООН

преди 7 години

Тази среща в ООН не е на високо, а на ниско равнище, щом като президент Пинокио ни представлява. Той е толкова глупава кукла на конци, че никога няма да каже същественото за бежанците, а ще говори за неща, които няма да решат проблема. Казано направо-празни приказки!

35

Ала_Бала

преди 7 години

Да беше споменал, кой разсипа Близкия изток и част от Северна Африка. Кой създаде талибаните. Кой създаде ИД!

34

A.i.

преди 7 години

България вече прие първата си Национална програма за презаселване???????????????

33

11

преди 7 години

До ПрофесорДа се надяваме, че си професор по медицина и ти желая най-после да намериш точните хапчета. Причината е, че в момента болезнено се мъчиш. Може да пробваш задоволяване от задния слот хардуерно от джуджето.

32

Анонимен

преди 7 години

Този невзрачния,пак се забърква в глобалната политика. Те в селото не го искат той търси поповата къща.

31

Анонимен

преди 7 години

до16 Русия ли решава да сменя президентите на Либия,Ирак ,Афганистан,Сирия коя друга държава освен САЩ го прави.Защо не смени марионетките в Саудитска Арабия,Йордания.А или съседите ти да решат ти да не си мъжа в твоята къща.А разсъждавай по тези неща. И НЕ СЪМ ***.

30

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31."един от малкото политици с ясна позиция"Верно позицията му е ясна - квото кажат в посолството.

29

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е убеден европеец, един от малкото политици с ясна позиция

28

Анонимен

преди 7 години

Бежанците са "материала",който ще бъде "затворен" в бежански лагери,а след това обучен и ангажиран като полиция и армия за охрана на границите на ФЕЩ- ФАШИСКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЩАТИ!

27

Анонимен

преди 7 години

и ние искаме Плевенлиев да върне откраднатото от него и ГРОБ

26

Анонимен

преди 7 години

Плевньо,що за държава направихте след 27 г демокрация,че търсите чужди офицери и техника за охрана на границите!А,бе чоджум,а бе много сте некадърници,бе!Къде са ви офицерите,армията,ВПК?Само в Червен бряг можеха да произвежда по 16 хил. бронетранспортьора годишно!Къде са кльоновете и гранични войски?Всички политици след 1989г сте за строителни и гранични войски!Така,че и правнуците ви да знаят и помнят какви ***,предатели,продажници и българоубийци сте!

25

Анонимен

преди 7 години

Хайде да му свършва мандата вече и да се прибира в Турция,

24

Анонимен

преди 7 години

Лае, за да си получи кокала.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23."Асад е този, който започна война срещу собствения си народ и интимния му приятел владимирчо го подкрепя"Дрън, дрън! То по тази логика Ислямска държава се бие за доброто на народа. Щото противниците на Асад са няколко радикални ислямистки групировки, подкрепяни от САЩ.

22

смЕх

преди 7 години

Много ми е интересно това същество дали изпитва някакво неудобство от факта ,че е бил комсомолски секретар пръв резерв на БКП и идолопоклонник на СССР ,а сега се е завъртял на 180 градуса и е в поза партер пред тези които по-рано пламенно громеше.