59

Анонимен

преди 7 години

времето назад не може да върне,поне мюслитата да опита да върне по държавите им,а не да ни ги тропоса трук срещу мижави 160 млн. у нас не е гето!

58

Анонимен

преди 7 години

Пораженията, които нанесе тази тъпанарка не се измерват само с фекалиите оцветили немските улици, детски площадки и преди това целия път на мигрантите до Германия.Основното поражение идва от думите *** мюсюлманските имами, които казват: "Ние стигнахме даосърцето на Европа Германия толково лесно по волята на Аллаха и с негова помощ. Сега Европа е наша! Налагайте Шериата! Изнасилвайте! Избивайте!Крадете! Търгувайте с наркотици!"И тази изперкелица още не си е подала оставката и не се е извинила?!

57

Герои пазели Европа

преди 7 години

По повод емигрантите напомняме че престъпници ползваха пси препрограмиране над лидери,пиар негодници и медиини манипулатори на срещата в Лисабон.Последва твърда подкрепа за всички грижливо проведени метежи вкл срещу Либия и СИрия..Подават загинали герои пазили Европа от Емигранти ..Само в ЛИбия пазехме над три милиона всички имаха достойни доходи ..

56

Спрете фаровете

преди 7 години

Меркел вероятно не знае з а изключително страшните поражения нанасяни на Европа и Германия от автомобили с включени бели високо пробивни скенери и фарове през деня ..Подава бурята минала проверовъчно над Европа

55

Анонимен

преди 7 години

Ти такива ги забърка, че цяла Европа побърка

54

Дедо Гого

преди 7 години

Бах ти лицемерието и двуличието !!! Кой викаше на скакалците : Добре сте дошли в Германия ! Ама, като видя, че стола се изплъзва запя друга песен...Късно, чадо !

53

Анонимен

преди 7 години

Да прочете "Моята Борба" и знае какво да прави, поне имат опит!

52

патриот

преди 7 години

До АнонименАбе *** нямаш ли си крилизатор на мака или айфона.

51

довиждане

преди 7 години

За безконтролен мигрантски наплив не можеш да се подготвиш можеш само да се опиташ да го предотвратиш. Ако правиш обратното, си като пожарникар, който пръска с бензин горящата сграда. Има най-различни варианти за решаване на хуманитарни кризи. Но "айде всички анонимници от цял свят да се влачат в Европа" - не е такъв вариант. Само създадохте нова криза и донесохте страдание на милиони хора.

50

Анонимен

преди 7 години

Memories , like the corners of my mind....

49

12

преди 7 години

Когато вече не е канцлер , и някоя вечер е забравила да си купи свинско и тръгне към близкия магазин, и я натръти някой от ония дето тя ги покани, тогава вече съвсем ще поумнее. Сигурно ще крещи "Их биин меркел, аз те поканих, ти си мой гост" а милият емигрант ще я налага с камък по простат.а тик.в.ъ или ще и пъха ножче в тумбака. Е тогава ще съжали истински, а не лицемерно както сега. Сега съжалява само за властта, не за европейските граждани които съсипа.

48

Анонимен

преди 7 години

taya zarobi ciala evropa....

47

до 61

преди 7 години

точно!

46

Анонимен

преди 7 години

Лицемерна лъжлива кр*ава. От колко време германците й показват, че не искат цялата тази *** в цивилизованата си страна. Сега като й се срина рейтинга започна да замазва стореното. Меркел не е луда и не е сляпа, само една пионка, която прави това, което й се нареди.

45

Анонимен

преди 7 години

И НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД--- МЕРКЕЛ ЩЕ СИ ТРЪГНЕ С ПОЗОРНА ЗАГУБА НА ИЗБОРИТЕ, А МОЖЕ И ПО-РАНО, АКО СОЦИАЛДЕМОКРАТИТЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВЛАСТТА (ЗАЩОТО И ТЕ ОТИВАТ КЪМ ДЪНОТО).

44

Генчо

преди 7 години

Чета мъдри коментари колко са *** германците, от хора които търпят мутра премиер която прикрива 4те откраднати милиарда и куп други измами, и потъваме ли потъваме, ама гледаме в купичката на германците ;)

43

Хенде Хох

преди 7 години

Тази жена толкова прилича на Хитлер визуално че направо не е истина!!!

42

Анонимен

преди 7 години

Тая във всяка друга страна досега да е свалена ако не с импичмънт, то с въоръжем преврат. Явно германците са глупав народ. Предоверяват се на лидерите си и са твърде търпеливи.

41

Анонимен

преди 7 години

И каква стана тя? Германският народ ли е крив, че никой не попита и не помисли дали е редно да се допускат всякакви *** в Европа? Що за политик казва "ако можех да върна времето назад...." Бах ти наглостта! По-важното е как ще ги връщате обратно, че те доброволно няма да си тръгнат.

40

кофти

преди 7 години

Ако можеше времето да се върне, руснаците щяха да обърнат рублите в долари. Ама не става.