55

иван

преди 7 години

До Анонименбоце трябва да му бием шута официално ,а не да сменя обекта на подмазване.Иначе ще сме на бунището на историята.

54

Анонимен

преди 7 години

Да я изритат!

53

bobo

преди 7 години

Въпросът ми е.Колко от гласувалите за Меркел са етнически германци и колко натурализирани?

52

тя

преди 7 години

Ех , Меркел, Меркел - това да не ти е като, да се събличаш гола...

51

Анонимен

преди 7 години

В НС е пълно с пенсии,които само лапат пари,В петък на парламентарния контрол в залата имаше пет депутата-ПОЗОР.ДОКОГА господа така?

50

Извънземен

преди 7 години

Ама... откачената бабичка какво очаква? Да спечели избори ли? И как да стане, кой ще гласува за нея? Та тя напълни европа с всякаква пaплач от страните известни само с тероризъм. Кой ще гласува за нея, кой иска вече откачената бабичка да води терористи в Европа и да се взривяват на всеки ъгъл и да убиват невинни хора? Никой не иска естествено, защото днес при взрив ще умре съседа, утре може да са децата му или той самия, ей така, докато си ходи по улицата. Кой иска да го взривят? Никой, налЕ

49

йерархията

преди 7 години

След Меркел е Борисов рублажията след него моддераттора русосифилистик на този парвал.

48

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на Меркел е, че си помисли, че германците са твърде *** и прекали с простотиите. Проблема на Европа е, че германците наистина са твърде *** и САЩ ще назначи друг наглец на мястото н а Меркел.

47

бб

преди 7 години

Меркел ***!

46

Тряс

преди 7 години

Интересно на какво основание журналистката Василия Пейчева си позволява постоянно да квалифицира "Алтернатива за Германия" като популистка? Така са я инструктирали грантаджиите или въобще не е наясно какво означава този термин? В такъв случай я съветвам, когато пише за Реформаторския блок винаги да използва квалификацията "педерастки". Така на читателя веднага му става ясно за какво иде реч...

45

алекс2

преди 7 години

Дано само не е късно вече господа Шваби ! Докато си играете на избори планът си върви ...

44

Анонимен

преди 7 години

AfF -14,1%CDU - 17,6%

43

Анонимен

преди 7 години

Като даде право на глас на мигрантите, каквито сондажи вече се правят из немските медии и като се обзаведе с още някой и друг милион алжирци, пакистанци, афганци, иракчани и т.н. ще дръпне напред в изборните резултати Меркеланд. Да не мислите, че ги покани понеже е много благородна? Иска евтина работна ръка и бъдещ електорат. Ама тия ще взривят Германия отвътре един ден, та участта й ще по-печална и от тази на Хитлер.

42

Анонимен

преди 7 години

Днес в столицата им, а пък дано по-нататък и навсякъде така, че и по-добре.

41

Анонимен

преди 7 години

До АхмудАко имаме късмет да случим на управляващи с топки, които да пратят *** обратно там, откъдето са дошли, после да нормализират заплатите и да отпуснат детски надбавки в размер на минимална заплата, но само ако родителите са поне със средно образование - тогава да знаеш какъв демографски бум ще има!

40

Анонимен

преди 7 години

Меркелица и сие да са доволни и на това, нали не ги изритаха направо с шутове в г/за!Но в скоро време може и това да се случи, кой знае ...

39

Ахмуд до 44

преди 7 години

Защо прогонихте народа си по чужбина? Останахте 3-4 милиона барабар с кокошките. Сега щете не щете, бежанците посрещнете!

38

o

преди 7 години

Верно ли ?

37

Ми да!

преди 7 години

Напълно логично!

36

Анонимен

преди 7 години

До АхмудДемографски не зная дали ще е взрива, но в твоето трибуквие със сигурност ще има много взривове. Взривове на рЕзани карабини, пълнейки те с човечета. Явно това искаш палавнико. От времето на пед0фила мохамед си падате по мъжки задни дворове извратеняци мръсни. Марш в *** домуси мазни!