95

Анонимен

преди 7 години

Американците са си били винаги мошеници и *** отмеждународен мащаб ! И наистина тази отвратителна държава ако я нямаше на този свят, съвременното човечество би си живяло мирно и тихо, без да познава вкуса на военните конфликти и изкуственосъздаваните от тях икономически кризи и глад по света !

94

матросчо

преди 7 години

Разбрахте ли сега, защо генерал Радев не иска натовци да охраняват небето ни....

93

Ангел

преди 7 години

Това което правят Мюсюлманите с техните действия е някой ден фразата :"Заедно към унищожението на Исляма" да стане предизборен лозунг на редица Европейски политически партии!

92

Анонимен

преди 7 години

Ами спомняте ли еи когато us войници стреляха и убиха наши войници. Вместо извинение американците нарекоха разстрела на нашите момчета - прияъелски огън. Американците са га до ве .

91

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТапаците само пишат и нямат грам мозък, утре като гръмнат нашата умряла армия ще кажат,че е грешка и нека някой техен враг да дойде тук.

90

Анонимен

преди 7 години

САЩ отново бомбандираха грешната цел, трябваше да ударят Кремъл и щяха да престанат всякакви войни, ИД-та, терористични актове с тенджери и без тенджери, асадовски кожодерски режими, хибридни войни и други терористични кгб-похвати. Тези които се интересуват знаят, че тенджерата скороварка за първи път е използвана от КГБ за терористични актове из Европа и света през 70-те години на миналия век.

89

Слави

преди 7 години

САЩ са най големия терорист на света...САЩ е престъпна сатанинска държава в която властват сатанисти....САЩ създадоха и подкрепят ИД ....САЩ е военнопрестъпна страна....САЩ ще бъде изпепелена...САЩ ще бъде радиоактивно гробище....САЩ ще е съвременните Содом и Гомор. Целия свят мрази тази дяволска държавица САЩ сборище на сатанисти и сектанти от цял свят които воюват с Бог и с Църквата Му.

88

Анонимен

преди 7 години

Така както в ДНР и ЛНР веят червени знамена и маршируват пионерчета с червени връзки, така и онези веят зелени знамена и носят хиджаб...

87

Анонимен

преди 7 години

Териториите, заети от ИДИЛ, са точно същата бира като ДНР иЛНР. Местното население с малко чужда помощ си обявява народна республика, в която да си живеят по своему. Защо трябва да им се пречи?

86

Анонимен

преди 7 години

Според мене ИДИЛ са си в правото да си направят собствена държава - това са си местните араби и трябва да живеят съгласно вековните си традиции. Откъде накъде Асад ще има налага светски маниери? Руснаците нали си живеят по техните си, азиатски порядки.

85

Анонимен

преди 7 години

Американците са предупредили руснците че ще бомбандират точно този район, но руснаците по стара руска традиция не са предупредили нусейритите за да могат сега да пищят пред света какъв голям терорист са САЩ. Всичко е много прозрачно, за да отложат нови санкции за Русия руснаците дадоха вид че се договарят за примирие със САЩ в Сирия, и сега използват собствената си подлост и перфидност за да развалят договореностите. Нови санкции за Русия ще има бъдете сигурни, много се събра на руския агресор.

84

Анонимен

преди 7 години

Демократическата партия която властва в САЩ е най голямото зло за света.

83

до 94

преди 7 години

Колега, това е изведтно много отдавна. Също и това, че ИД е проект на ЦРУ но е излязла от контрол.

82

Анонимен

преди 7 години

забележете какво пише , след атаката на американските самолети сирииската армия е загубила много позиции само за 30 мин , и това ако не е кординирана атака аз ще се обяся в центъра на софия , америка подкрепя терористите , ФАКТ

81

Кирил Софийски

преди 7 години

Какво помагане?! Те действат съвместно като партньори ! Това е световния тероризъм!Когато има поражения в Америка лошо, ама когато те нападат навсякъде по света- така трябвало ! Избитите не се броят за хора ,щом не са американци !

80

Китайски наблюдател

преди 7 години

До Анонимен...............Къде видя тия 550 милиарда стокооборот с САЩ ?................Има едно нещо, което се казва статистика. Та там можеш да видиш каква е търговията на САЩ и на Китай с различни страни. Колко е вноса и колко е износа, каква е неговата структура, какъв е търговския баланс и още много други неща. Нищо не ми плащат за това , което го пиша, но ми даваш добра идея да поискам пари от руското посолство, че ограмотявам троловете им. Ама на тях май не им трябват грамотни!

79

антиседераст

преди 7 години

САЩ са империята на злото. Войни по света ще има докато учства във властта Демократическата партия в САЩ.

78

Анонимен

преди 7 години

До Китайски наблюдателМалииииии !. Къде видя тия 550 милиарда стокооборот с САЩ ?. Колко ти плащат надница да драскаш тук лъжи и глупости ?

77

Китайски наблюдател

преди 7 години

До наблюдателРусия може единствено да бъде васал и суровинен придатък на Китай. Със северните варвари имаме едва 60 милиарда стокооборот на година, докато със САЩ - 550 милиарда. Болните видения на русофилите за някакъв митичен съюз на Китай с Русия срещу САЩ, са и ще си останати останат единствено видения на възпалени от руската пропаганда и от любов към Путин видения.

76

наблюдател

преди 7 години

жалко няма да стане с дипломация американските подлости ще продължат до момента в които на тандемът шоигу путин в синхрон със КИТАИ и СЕВЕРНА КОРЕЯ не изличат от лицето на планетата планетарният *** САЩ момевта нее много далеч