19

алоооо

преди 7 години

До Анонимен 14 байно само КИлъри ли има образование....щото Тръмп няма. Виж човека как си е възпитал децата бе идиотин ***. Можега а са пройдохи и гуляйджии като оная свиняя Парис Хилтън. Какво е работила Клинтън ако не е политика???? Да е създала едно работно място някога????? От Тръмп зависят хиляди хора. Изобщо не може да става сравнение. Можеше и Трумп да стане пияница и плейбой и само да харчи . ДА ама НЕ. Ексцентричен е и има ЕГО но това е зашото е успял. Нормално е .

18

Ала_Бала

преди 7 години

Втората поправка е много важна за американците. Тя поставя до някъде равноправие между гражданина и държавата. Ако се отмени държавата ще има монопол върху оръжията и демокрацията ще бъде съществено нарушена. Убийствата, които се извършват на публични места са от психопати и шизофреници. Въпросът няма да се реши с премахването на Втората поправка, а с разкриване на повече психиатрични заведения.

17

бай Колю

преди 7 години

Тръмп ще се изцепи най-идиотsки баш преди изборите и тогава всички ще гласуват за Хиларито хилаво, а от фондацийката и с Били ще платят на Тръмп. За него са интересни само занимания и сделки дето носят ГОЛЕМИ печалби. Президентството определено не е от тях :)

16

Очевидно

преди 7 години

До Анонимендо 20 Не обвинявайте "авторите" на статии в ДНЕС-те просто преписват от другаде!Едва ли има и едно собствено творение.Ако ще има упреци,то те могат да бъдат само към качеството на превода и набирането.Колкото до манипулативността на материала-тя идва от първоизточника.Пределно ясно е посланието на Тръмп:Ако притежателите на оръжие не искат да им бъде отнето-то следва да гласуват срещу Х.Клинтън,т.е. за него!Няма никакъв призив за убийство!Дали е популизъм-друга работа.

15

Анонимен

преди 7 години

Петя Сливова, стига с тези подвеждащи заглавия, де!Излиза, че Тръмп й се кани. Среден (3) за писаниците ти.

14

ФАКТ

преди 7 години

Този е луд

13

Нико

преди 7 години

Много правилно!!! Клинтън като не иска оръжия нека гардовете и, да дадат пример и да премахнат първо своите!!!!!Няма да изкара и седмица!!!Представете си колко я обичат Американците!

12

Ангел

преди 7 години

Тръмп просто защитава правото на Американеца да носи оръжие.Но пишман журналистите го тълкуват че все едно иска да я Убива!!!!!хахаххахахаКолкото и да плюете по Тръмп тук в Еврова!!!!В Америка гласа е на Истинските ,Кореняк Американци .Силата е в тях.И Тръмп ще стане президент!!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Вещицата Вангелия Гущерова а.к.а. Ванга, била казала, че последният президент на САЩ ще е черен. Точно така - после няма да е президент, а ще е президенТКА!!! Този клоун Тръмп няма никакви шансове, пред нормална жена с добро образование и правилно използваща главата си. Дори чуждите разузнавания няма да позволят да бъде Тръмп.

10

Берлин

преди 7 години

Какво е това същество на снимката?! :О

9

Анонимен

преди 7 години

До kpp 5"...драскачите от днес.бг на които дори българския не им е майчин."---МНОГО ТОЧНО определение!Няма материал на "днесбеге"-то, който да е за повече от среден (3) по български език.Грешки, повторения, жаргон, натрапване на неподходящи чуждици ...

8

Анонимен

преди 7 години

Koito I da pobedi , USA si e USA - uredena durjava , a Rossia shte produljava da se razpada blagodarenie na tupite si upravnici.

7

7

преди 7 години

Тоя тръмп ми напомня за нашия Митьо пищова хах

6

Анонимен

преди 7 години

Как успя да спечели кандидатура този ненормалник, още не мога да повярвам. От такава огромна структура като Републиканската партия, никой силен не му игра сечено, докато беше време и сега сигурно и те се молят, да не спечели той

5

Анонимен

преди 7 години

Нее хитлер, а хитър бизнесмен!

4

kpp

преди 7 години

Заглавието няма нищо общо с това, което е казал Тръмп. Съвсем друга е закачката, но драскачите от днес.бг на които дори българския не им е майчин няма, как да разберат. Да не говорим да видят отвъд про-Клинтънсковите си възгледи. Както всяка мас-медия всъщност.

3

Юнак

преди 7 години

САЩ са майстори в убийствата , това вече всеки го знае . Убиха, осакатиха, изнасилваха , хиляди жени деца беззащитни хора в Ирак , Сирия , Афганистан , Либия и др.

2

ИнекаПо-лошиятПобеди

преди 7 години

Тръмп ще е по-добрият вариант за УСА, Килъри ще ги довърши с тая агресивна външна политика и търсене на решения при другите, а не в собствения им двор. Затова дано тя победи, хахахаха

1

Анонимен

преди 7 години

Лицемерни са си те така е.Не на оръжията ама до баба Хилъри има 4 буса охрана с огнестрелно оръжие.С бежанците е същата работа "вземайте много бежанци" ама Барак Обама няма да приеме дори 40 гладни негърчета да спинкат в стаята на дъщеричките му...Защо така?Не е ли расизъм ксенофобия ? Не се притеснявайте за дебелата бабичка.Преди години получи лек инсулт от наднормено тегло затва чат пат припада.Кой би я утрепал та тя им е фаворит по гетата на цветнокожите.