26

супер!

преди 7 години

Ето такива мъже трябва да се размножават!

25

Анонимен

преди 7 години

БРАВО МЕЛ,ИСТИНСКИ МЪЖ И БАЩА.ПОКЛОН ЛЕГЕНДО.

24

за Мел

преди 7 години

Дърт, ама се озърт.! Между др., в Холивуд работи, защо не удари малко ботокс на тези бръчки? Прилича на най-малко 70-годишен.

23

една жена

преди 7 години

Към АнонименВиждам, че сте компетентен по всички въпроси, винаги активен по всяка една публикация. При това на 85 години!!! Няма такъв човек - няма такова "чудо".

22

Анонимен

преди 7 години

Девойката ще му тегли шута след 3-4 години, защото няма да иска да е болногледачка, а той ще й се разсърди разбира се, на тази неблагодарница. Така че тя по живо по здраво, ще си тръгне с няколко милиона и солидна месечна издръжка.

21

Анонимен

преди 7 години

От д-р Щерев знам, че при жените над 40-45 и при мъжете над 50-55 може да се родят недотам нормални деца. В такива случаи е по-добре да не се рискува, а да се изберат годни яйцеклетки и спрематозоиди.

20

Анонимен

преди 7 години

Дядо Коледа чака девето джудже.

19

е

преди 7 години

Тоя е като селският коч...

18

Анонимен

преди 7 години

И аз преди 20 години, когато бях на 65, можеше да имам дете от една 25 годишна, но се отказах и сега съжалявам. Въпреки това никога не е късно и сега се колебая между две, едната на 30, другата на 33 години. А, и нямам пари, т.е. не са златотърсачки.

17

До 19

преди 7 години

Ти ако доживееш до 60, ще има да се чудиш как си могъл да си ги мислиш такива. Мъжът до края на живота си е способен да създава деца. Откъде ти хрумна, че на 60 не можел?!

16

madness

преди 7 години

Хахха ! Все едно гледам бившия шеф (62) и бившата управителка на ресторанта (24)! Той й купуваше злато,пък после защо няма седмични заплати :D !

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Ха, ха. "Дядо още може"- п. 12. Вярваш ли си? За пари жените могат не само да ти имитират страстна любов и задоволеност, но и дете да ти родят (от друг, разбира се). Кво стаа с личния опит, ха, ха. Открехни се, бе дядка...

14

Мельо Гипсаджията

преди 7 години

Може да е 60 годишен чичка, обаче как го гледат младите момета от снимката, а! Браво чичо Мел, браво. И десето и 11-то да си направиш. Така е с успелите в живота, с талантливите, които не са си губили времето, а са се развивали, та дори и да не са МелГибсановци. Браво!

13

Анонимен

преди 7 години

Тоя да не е от "мигрантите", те ги въдят по 10-15. Разликата е, че тоя има пари да ги отглежда, а ония ги правят и ни ги натрисат на нас, да даваме за тях по 1100 лева, че искали да жвеят по-добре. Ами и ние искаме, ама учим, работим, а не дъвчем тютюн, не лежим като ***, не кръстим крака (крака, не ръце), не се окачваме на чужд гръб. Нас никой не ни жали, напротив, нашето правителство ни заграбва по болшевишки вноските и ни прави на престъпници, ако искаме да ползваме дори малка част от тях.

12

Анонимен

преди 7 години

Винаги ще намери златотърсачка желаеша да роди дете от Гибсън и после да прилапа част от милионите му

11

ха

преди 7 години

До До 5не става въпрос за него (за него си е ОК да е с нещо младо, за да демонстрира, че още става), а за девойката- парите и славата са това, което "запалва" любовта..

10

Анонимен

преди 7 години

Очаквана новина. Колкото до разликата във възрастта, ще ви открехна, че не е толкова страшна, както изглежда на доста хора с предубеждения. По моя личен опит ще ви кажа, че нещата са си най-нормални, въпреки че обикновено не се стига до брак и деца.

9

До 12

преди 7 години

Е, явно си още в младенческа възраст. Само ще те открехна, че и жените и мъжете си го могат до края на живота си. Специално Мел Гибсън съм сигурен, че винаги докато е жив ще си го може .

8

Анонимен

преди 7 години

Дядо още може.

7

Анонимен

преди 7 години

Тоя ме кефи яко. Католик, вярващ, знае човекът, че децата са Божия благословия и нивга не се хвърля навън.С един милиард състояние може и 90 деца да има. Евала!