13

Анонимен

преди 7 години

10000 кренвирша повече.

12

Анонимен

преди 7 години

А Подуяне и 2 те чорби колко? Браво на Лудогорец!

11

Анонимен

преди 7 години

Егати цените.С тия пари в целия квартал ще има 3 дена яли пили и се веселили.Па ще го гледаме на голема дъска телевизор.

10

маке

преди 7 години

за тия циркаджий не давам и 2 лева печелен мач го пропиляха

9

Vulpes

преди 7 години

До АнгелЗащо въобще му обръщаш внимание?

8

Че

преди 7 години

До Ангел до ЧеИменно това, че "билета не ти се вижда скъп", е показател, че си от мега ид*иоти, на който някои разчитат, за да печелят от тяхната "фенщина"! Ти крещиш, споменава майката на поредният ритнитопковец, като се ядосваш , че "пропуснал чиста позиция", и всеки твой "вик" е сладък метален звън в ушите на този, който дава заплата на ритнитопковеца, за да те омае така, че утре пак да дойдеш и да викаш! :)))Елементаро е... като теб самия!

7

Ангел до Че

преди 7 години

Ти си най-Умния най-можещия .Всички ние сме тъ.панари ,ули.гофрени ,***.оти.Но как така ти се вижда скъп билета пък на нас тъ.панарите Не .Немога да разбера!!!

6

Че

преди 7 години

До Ангелидиоти бол - как няма да е пълен ... то ако не отглеждаха идиотизма, от кво ше печелят ?

5

Ангел

преди 7 години

Цените са напълно реални за ШЛ.Търсенето определя цената.След като стадиона ще е пълен и при трите мача.Значи цената е реална .Вече на кой му се вижда скъпо.Кой може и кой неможе да си го позволи.Това не е от значения.Стадиона пълен ли ще е !?!?!?Пълен ще е .Точка по темата!

4

Че

преди 7 години

До Анонимен"Стандарта" няма никакво значение. 750 лв е 375 евро. Абе как ше дадеш 375 евро за да ти плюе някой семки в гърба, гледайки как 22-*** ритнитопковци тичат подир топката, а няколко хиляди *** им споменават майката...

3

Анонимен

преди 7 години

До ЧеTака си мислиш, защото явно не си ходил в някои други страни, където 60 евро за мач от Шампионската лига е смешна сума. А и това 750 лв (712,5 с отстъпката) е за трите мача и то за ложите в сектор А. Просто за стандарта ни на живот е скъпо, а не като цяло.

2

Че

преди 7 години

Цените на ценните хартийки са между 118 и 750 лева----Луда работа! Не зависимо от това - колко пари имаш , дали си милионер, милиардер или най - обикновен "селянин" - не може да струва гледането на "ритане на топка" - 100 лв, да не говоря 750 лв. Просто "това нещо" - не струва толкова пари!

1

Анонимен

преди 7 години

Браво на мутрата.