44

Анонимен

преди 7 години

Какви "бежански центрове" ще се строят в България?! Не си го и помисляйте, че в България ще допуснете да нахлуят още мързеливи, крими, неграмотни и ... осеменители. Тук не разплодникът-мечта на Сталина. Какво могат да работят хора, направили десетки деца. Двойка родители в днешно време може да отгледа до 3 деца - нахранени, образовани, нормални. Че 15 деца с какво се хранят? А гладът удря първо мозъка. Мислете управници, мислете! Нищо че сте се осигурили с нашите пари до 9-та рода

43

франко фере

преди 7 години

Какъв голям Нос УУУУ ххх ааа.

42

Анонимен

преди 7 години

До НИЕА кои сте ВИЕ? С едни жълтооки брачеди не можете да се преборите, през ден ви обиpат, npебиват, изнacилват бабите ви, вие ли сте за дума?! А от 20 години напълнихте София с най-"екстремната" си част. Тъкмо се повъзпита комунистическата текезесарска вълна за софийско жителство, поне вече не се бутат като oвни в транспорта, сега дойдоха най-apoгантни, безпардонни, диви, криминета. Преди ден 40-45 годишна тpътла в опнати дънки демонстративно мъдрееше: "На тоа ли дрътак шму праа мясту"!...

41

Анонимен

преди 7 години

ЧУДЕСНО! НО НИЕ ИЗОБЩО НЕ ИСКАМЕ ЛАГЕРИ В БЪЛГАРИЯ! НЕКА НЯКОЙ/И НЕ СИ ПРАВИ/ЯТ ИЛЮЗИИ, ЧЕ ЩЕ ЗАСЕЛИ/ЯТ СТРАНАТА НИ С МЕКО КАЗАНО НЕПОДХОДЯЩИ ЖИВОТИНСКИ ВИДОВЕ! КОЛКОТО И ДА МУ/ИМ ЗАВИСИ КАРИЕРАТА И БОГАТСТВОТО ОТ ТОВА! БЪЛГАРИНЪТ МНОГО ТЪРПИ ДА ГО Е.ВАТ НО НАСТЪПВА МОМЕНТ, КОГАТО МУ ПАДА ПЕРДЕТО И ТОГАВА Е НЕПРЕОДОЛИМ. НЯКОЛКО ВОЙНИ СА ДОКАЗАЛИ ТОВА. НИЩО, ЧЕ СЕГАШНИТЕ МЛАДЕЖИ НЕ ЗНАЯТ ОТ КОЯ СТРАНА СЕ ДЪРЖИ ПУШКАТА...ИМАМЕ ЯРЪК ПРИМЕР В ИСТОРИЯТА: "СТАВАЙТЕ БРАКЯ, ДЕЦА НИ ЦАРСТВО ИЗПУЩИШЕ!"

40

Морски

преди 7 години

Тая не беше ли крала пари от строежа на метрото!!!

39

Himenita

преди 7 години

Иска неиска София ще се превръща в все по голямо бежанско гето Проблемите ще се задълбочават и е само въпрос на време това,което прави в Турция тоя сбирщайн от Афгано-Иракско Йеменски терористи и Африкано говорящи милиции да започне да взривява ,граби,изнасилва и убива безнаказано.Те и сега го правят ,просто информационното затъмнение е пълно.

38

НИЕ

преди 7 години

Ние от "провинцията" да не сме сметище за мигранти?Да не сме втора ръка?Да не сме ***?И кои сте вие "софиянци"-всички комплексари от селата и колибите!?Нали вие "столичани" избирате ББ,ЦЦ,ЙФ и прочее ***-сърбайте им попарата!

37

66

преди 7 години

Предизборен трик!Къде беше досега?

36

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова да каже кога ще маха паметника 1300 години България.

35

Анонимен

преди 7 години

Аз пък не искам в България

34

Анонимен

преди 7 години

"Tака говори, сякаш не е разрешила бежанските центрове и сякаш цял живот са си били там. "Наистина в Овча купел от 25 години има център за бежанци.Не са създавали проблеми.Явно сега контингента създава усложнения

33

Анонимен

преди 7 години

"В Банкя? Там добре ли е?"Засега е добре, въпреки че от 5-6 години има доста сирийци и афганистанци. Живеят на квартири и всъщност са много заможни. Живеят семейно в своя чужд за нас свят.

32

дий

преди 7 години

Данчето е послушница на Борисов, ама сега заради изборите се прави на народен човек. Ако влезе на изборите като кандидат президент няма да гласувам за нея.

31

Анонимен

преди 7 години

В Банкя? Там добре ли е?

30

Анонимен

преди 7 години

Ние сме членка на ЕС.Така че няма не искам,защото Баба Меркел ще ни накаже.

29

анонимен

преди 7 години

Само да си посмяла да ни ги натътрузиш на нас-няма да ти се размине.Нямаш право да прехвърляш проблемите си на други,ясно?

28

Анонимен

преди 7 години

Я мислим дека нема да е зле тие малко да ги откарат у Враца. Врачанете са добри ора, обичат рускини, молдовки, има и по некоя литовка, тореланция има голема. Они тиа дока ги настанат тиа дзверове и омрази, че стане реме да наизлезнат врачанете за вечерната расодка и рикия, и таман тиа че фукнат нагоре по скалите и че се изпозароват по дупките, до сабале нема да инги намерат ни чаршафете, ни пижамете, ни джапанкьете.

27

анонимен

преди 7 години

Че какво е София,или Русе или Варна,Бургас и т.н.? И ние не искаме бежански лагери.Защо г-жата дели хората?Освен това в София е целия полицейски ресурс,и ако там не се справят,как ще се3 справим тук,в провинцията?Ида не се опитва да ни налага политиката на Е.С.,като ни прати полицаи в помощ.

26

Нациста

преди 7 години

Предлагам да закараме бежанците на заточение в лагерите на остров Белене. К'во ще кажеш другарко Фандъкова?

25

23

преди 7 години

"Столицата не е подходящо място за бежански центрове, смята кметът на София Йорданка Фандъкова." Ми тя и провинцията не е. К'во праим ся?