5

хм

преди 7 години

До Анонименимаш сериозен проблем с разбирането на данни. Не се мъчи.

4

Анонимен

преди 7 години

Аз пък гледам тук температурата на водата в Черно море, по дати от 2000 година насам. Водата е инертна, и е добър показател за сравнение. Това, което виждам, не потвърждава писъците на платените истерици с прословутото затопляне:stringmeteo/synop/sea_water.phpИма години, в които водата стига и държи над 30 градуса по 2 седмици. Но това не е 2016. Тази година дори беше относително хладна като максимални температури.

3

Анонимен

преди 7 години

НЕ Е ВЯРНОГОРЕЩО У БЕГЕТОно на други места Лятото тази година Липсваше за целият летен сезон имаше не повече от 10 дена-горещини

2

JJIvanov

преди 7 години

Миналата година срочно подготвихме и пратихме кратък предварителен доклад з а "НОВИ АНТИ КЛИМАТИЧНИ ОРЪжиЯ ".. Освен сканиращи сателити холограмно обсебени от нагли извънземни престъпници растапящи ледниците намерихме и други: Стотици милиони автомобили увреждат трайно Земята с включени фарове и режещи скенери/вижте AUDI i BMW/ ..Десетки милиони увреждат трайно с холограмни скенери на предни стъкла..огромен брой скенери и предаватели облъчват от JSM kletki и цифрови телевизии..

1

Анонимен

преди 7 години

В тази връзка се отменя лекциятя "Глобалното затопляне - предизвикателството"