6

Анонимен

преди 7 години

Една съседка беше хронично болна с няколко болести. Последно бяха й изписали аспирин. След седмица почина. Кръвта й бързо ставаше на вода. Може би от аспирина. Беше пенсионерка. ?!?!?!?!

5

Северозападняков

преди 7 години

Чудесен флюс за почистване на повърхности, преди спояване.Не се препоръчва вдишване на парите при процедурата.

4

Доко

преди 7 години

А моята приятелка спа без ***,а преди това пи аспирин и стана чудо - забременя!

3

Анонимен

преди 7 години

Пропуснах да напиша как ползваха този аспиринов прах, смесен със зехтин.Сутрин, след като се измие лицето, се намазва с тази смес и след малко се измива с топла вода. После мама си слагаше ежедневния крем за лице, който употребяваше от години.Не знам дали е гледала по часовник колко минути да стои на лицето й тази смес от аспирин и зехтин, но във всеки случай поне 5 минути е имало.

2

Споделям

преди 7 години

Още ходех на училище, когато мама и приятелките й прилагаха една рецепта за кожата на лицето - 10 аспирина се разбиват с кафемелачка, за да станат на прах. После този прашец се смесва със зехтин /не знам дали е било точно определено количеството на зехтина, но във всеки случай получената смес имаше гъстотата на крем за лице/. Бяха много доволни от резултата.Интересното тук е това, че тази рецепта я знаеха от съпругата на един тогавашен министър, която беше лекарка по професия.

1

Торбалан

преди 7 години

До АнонименАми пробвай!