134

да си ходят

преди 7 години

Че откога руснаците живеят в Крим че взеха да гласуват. На колко от тях баба им и дядо им са от Крим?

133

Щирлиц

преди 7 години

Анексиран е северен Кипър,Гранада,не и Крим.Ама карай,подробности нек`ви...

132

БАЙ ГЕОРГИ

преди 7 години

КРИМ ДО МИНАЛАТА ГОДИНА БЕШЕ АНЕКСИРАН ОТ Т.Н. ДЪРЖАВА УКРАЙНА/МАЛО РУСИЯ/ СЕГА ПРОСТО Е ТАМ КЪДЕТО СИ Е БИЛА ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА

131

Анонимен

преди 7 години

До besiТрудно се намира по-*** сравнение... Т.н. от теб Източна Румелия е част от Българската държава от повече от 1200 години, та ...

130

Анонимен

преди 7 години

Крим не е анексиран! Идете, разходете се и се убедете сами!Списувателите, знам че за вас не е важна истината, а какво ви казват началниците от НПОто, ама поне малко морал, а?

129

шопче

преди 7 години

До АЛЕКСАНДЪР ГРЪЦКИбегай към 4-ти километър и не се оглеждай.

128

АВЕКСАТОР

преди 7 години

ЕЛЧЕ, БАБА ТИ Е АНЕКСИРАНА.

127

анонимен

преди 7 години

Ами да си отидат в родината Украйна ,кой ги спира.Там ще са заобиколени от пари,просперитет и охолство.Като не им отърва в Русия прав им път Украйна ги чака с отворени обятия и с щедри социални помощи-вода без пари,ток без пари и газ разбирасе.А другите 80 % ще си гласуват за Русия и Путин -и къде въобще е проблемът,че ни занимавате с някакви си кримски татари -те са малцинство,руснаците са си там а те са Русия.

126

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

АМА ТЯ РУСИЯ ---ВИНАГИ Е СЪС СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ ,БЕ....НАВРЕМЕТО И С ХИТЛЕР ,БЕХА СЪЮЗНИЦИ.......А , ДНЕС И СЪС САЩ ,СЕ СРАБОТВАТ В СИРИЯ!ЗАЕДНО С ТРЕТИЯ РАЙХ --СИ ПОДЕЛИХА ПОЛША , НАЛИ...???!!!А , ДНЕС СЪС ЩАТИТЕ ---НАЛИ ЗАЕДНО УГОВОРИХА ПРИМИРИЕТО ....??!!Само червените у нас си мислят , че Русия и САЩ ще се бият ....ха,ха,хаааааааСПОКО ,БЕ .....НЕМА ДА ИМА НОВ 9.09.44г.--------НЕЩАТА СА УГОВОРЕНИ !!!БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ТЕРИТОРИЯ НА ЕС !!НЕМА ЛАБАВО!!!!

125

Анонимен

преди 7 години

Русофилчета, на днешния ден преди 77 години болшевишка Русия в изпълнение на ангажиментите си към съюзничката си нацистка Германия нападна Полша в гръб. Подялбата на Полша бе отзнаменувана с тържествен военен парад на руски и германски части. Командващи парада са генерал Гудериан от немска и комбриг Кривошеин от руска страна. Вие вече поляхте ли годишнината?

124

Анонимен

преди 7 години

До 136Не руски войски, а зелени човечета от Марс окупираха Крим, и след това го предадоха на Руснаците, защото са фенове на Вовата!

123

Анонимен

преди 7 години

Боби,Както вече ти писах ме разочароваш с простотиите, които пишеш. Освен за безобразията на АНС, Сноудън е откраднал много военни тайни, включително и имена на агенти и т.н. Къде са тези записи сега? Не ги е връщал! Сноудън е в Русия, а записите къде са? 1+1=? Дори и да не ги е предал на руснаците, самата кражба е предателство. За какво ги е откраднал? За да си ги чете вместо роман ли?

122

Огнян

преди 7 години

в колко войни трябва да сме против Русия и да претърпяваме национални катастрофи за да разберем че не трябва да го правим...етого въпроса...

121

besi

преди 7 години

А в анексираната Източна Румелия трябва ли да има избори....?! Неприятно ще е ако погледнем и този ъгъл, нали!

120

дса

преди 7 години

руски е от 200 години..и понастоящем украински преди анексацията

119

Боби

преди 7 години

Относно статията:Меджлис - или старата организация още от украинско време наистина е забранена е Русия и в Крим, Но местните си имат собствен съвет който според Руското законодателство е легитимен дали и той се нарича Меджлис(при арабските племена думата означава място където се събират избраните за събранието/парламента и също така самото сборище/парламент) не мога да кажа. Но стария Меджлис определено организира всевъзможни неща къде законни къде не срещу руснаците

118

Боби

преди 7 години

До елементарен сиЧовеко само едно име ще ти кажа и ще загробя твоята теза - СНОУДЪНЩе кажеш че е предател нали? Но Той не е разкрил международни агенти на службите. Той разкри какво прави АНС на Американска земя. Как се подслушва без съдебна заповед и прочие дивотии. Това е било секретно - секретно или не няма право никой да ми се рови из "бельото" освен ако преди това не ми е отправил обвинение по надлежен ред или аз съм направил някой зулум. Опитаха ли се да го застрелят - определено да.

117

Анонимен

преди 7 години

Крим винаги е бил руски ве ква анексия ви гони вие си гледайте Бьлгария , че ви анексираха африканци

116

АЛЕКСАНДЪР ГРЪЦКИ

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ РОССИЯ И ГЪРЦИЯ..ВРЕМЕ Е РОССИЯ И ГЪРЦИЯ ДА ИМАМЕ ОБЩА ГРАНИЦА ПРИ ГРАД ОДЕССОС (ВАРНА) ЕДНО ВРЕМЕ ИВАН ГРОЗНИ, КОЙТО Е ВНУК НА ГРЪЦКАТА ДЪЩЕРЯ НА ВАСИЛЕВСА ПАЛЕОЛОГОС, Е ЗАВЛАДЯЛ ВОЛЖКА БУГАРИЯ ПРЕЗ 1553 Г., И Е ИЗБЕСИЛ И ИЗДАВИЛ БУГАРИТЕ ПОД ЛЕДОВЕТЕ НА ВОЛГА . СЛАВА РУССИ...СЛАВА ГРЕКИ !

115

Анонимен

преди 7 години

ВЕлка е започнала да цитира хора, пуснати от лудницата само и само да се докара на евроатлантиците ;)))Докъуде може да падне един човек...