10

Cockpit

преди 7 години

Dneska bg uchenici....utre bg voinici v Afganistan ?!

9

681

преди 7 години

До Изход има,Да сте видяли на българи да се плащат детски надбавки?Те са привилетия само за *** ни "братя"...

8

Изход има,

преди 7 години

липсва управленска воля!До ЩеревКакто се предложи в коментар по-долу, на тези,които Орбан нарича неградивни, да се дава надбавка само за едно дете и то в размер на 37 лв месечно.Това не означава, че ако навъдят още потомци, те трябва да гладуват.Човек,създаващ много деца, ако не ще да работи, да бъде заставян да прави това - в мините и на полето работа колкото щеш. Нали на всяко соц.слабо домакинство се предлагат по 10 дка за обработване - така може сами да отглеждат реколта за изхранване

7

Щерев

преди 7 години

за всичко е виновен Путин! Той дава на младите семейства едни парички и тази година първолаците в Русия са с 11% повече от миналата година. В едно училище с планирани 9 първолашки паралелки се наложило да открият още 10 паралелки. А ние ще разчитаме на *** и сирийците... Позор!

6

Решение на проблема

преди 7 години

Има едни, дето не щат да ходят на училище. Бог знае защо, у нас се толерира точно тяхното развъждане.Изходът е, детски надбавки в размер на една минимална заплата месечно за всяко дете на родители, завършили минимум средно образование. На останалите - само една добавка в размер на 37 лв месечно, само за първото им дете; ако то не иска да ходи на училище, да се спира и тази добавка..Така хем ще се регулира раждаемостта, хем училищата отново ще се напълнят..

5

Анонимен

преди 7 години

Горкичките! От утре като ги вкарат в системата Край! Нали знаете как се излиза...с краката напред. За това ми е мъчно за тях! Да днес са имали мечти, от утре почва голямото промиване на мозъци за да се впишат.

4

до 2

преди 7 години

ай стига е аз го мислех Х на половремето

3

Демограф катастрофа

преди 7 години

благодарение на герп

2

Тото

преди 7 години

Хора... Уговорен мач... Отивайте към еврофутбола. Тотнъм-Монако 1/2 гол/гол. Много голям коеф.

1

Анонимен

преди 7 години

Да са живи и здрави децата ни!