33

Анонимен

преди 7 години

И какви са тия доброволци? Май са далече от профила на средностатистическия германец. То за това е удобно на някои властници да си внасят нови граждани - измислят си разделение, дори когато обществото е обединено срещу убийствената им политика....

32

Абе..,

преди 7 години

И аз проявявам толерантност,но не искам нашественици-друговерци,които да ми налагат религията си в родината ми.Ще проявя още по-голяма толерантност,ако ги върнат там,откъдето са дошли....в свят богат на злато и петрол,носещи си свободно бурките и шалварите...Искам си чистата и свята република,ама......управляващите не искат.....

31

Анонимен

преди 7 години

Германците ще се оправят чак след като им дойде акъла и отворят Бухенвалд!

30

1

преди 7 години

Наистина никой не задава въпроса и Меркел също, защо бежанците не бягат в богатите арабски държави, където се демонстрира супер богатство, а драпат за Европа? Това си е доброволно поканена инвазия!

29

Анонимен

преди 7 години

Абе,хора!Не разбрахте ли най-после,че не става въпрос за "бежанци",нито за "мигранти",А ВОЙСКИ НА ГЛОБАЛИЗАТОРИТЕ,ПОД ЗНАМЕНАТА НА РЕЛИГИЯТА ИСЛЯМ,С ЦЕЛ РАЗРУШАВАНЕ НА СЪВРЕМЕННИТЕ ДЪРЖАВИ С НАЙ-РЕШАВАЩО УЧАСТИЕ В СЪЗДАВАНЕТО И РАЗВИТИЕТО НА СЪВРЕМЕННАТА ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - ХРИСТИЯНСКИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ!!!Разберете го,стига сте повтаряли дрънкането на продажните медии,до една в ръцете на същите глобализатори.

28

Хех

преди 7 години

Странно защо емигрират в Европа а не в Катар, Кувейт или ОАЕ - Държави доста развити и богати. По- близки са им там. Аз се досещам. Трябва да ги минем на свински пръжки с кисело зеле за месец, и тогава ще плащат да ги изведат от тук а не да ги доведат.

27

Анонимен

преди 7 години

"Повечето искат на всяка цена да научат немски, отчасти вече са научили немски самостоятелно, с книги, искат да работят и да се издържат"Арбайт махт фрай, отдавна са го казали! :)))

26

Анонимен

преди 7 години

А знаете ли колко плаща България за един мигрант , не знаете и аз не знам ,но мога само да се досещам че едва ли е прочутата българска МРЗ преди отделяха около 1000 лв сега ????А ако добавим и разходите за охрана /усилена/ на границата сигурно е доста по тлъста сумата , Добре обаче защо има пенсионери с × 130-150 лв пенсия защо има бездомници които няма какво да ядат,защо здравеопазването е ЛЕШ ? Защо бе Боко ?А а а а щот, сми сулидарни и тУЛЕРАНТЪНИ Ама н гол г~~~з то си е живо е......

25

Darma

преди 7 години

До фен на ГерманияГермания започна две световни войни...и ги загуби! Сега за трети път се опитва да докаже, колко е велика. Този път ще бъде последен :)

24

Анонимен

преди 7 години

Интересно колко са групите от доброволци в мюсюлманския свят за приемането на "бежанци от Украйна"? Има ли телевизионни кампании да им обясняват най-толерантно да не варят спиртни напитки на публични места? Обяснява ли им се най-учтиво как ще ги бият с камшици, режат ръцете или пребиват с камъни или това важи само за местните?

23

Анонимен

преди 7 години

Това пропаганда ли е, че не разбрах? Немците помагат на хора, не на животни.

22

ups

преди 7 години

Щом не искате бежанците ние ще ги приемем у нас в Русия. Много хубаво ще ги посрещнем :)

21

Анонимен

преди 7 години

Има много държави които приемат емигранти - САЩ Канада Австралия но всички те имат точкова система с което преценяват емигрантите ПРЕДИ да го вземат. И вземат перспективни хора с желание за работа от професии които са дефицитни. Само в ЕС всеки може да пресече границата свободно и ние се чудим какво да го правим докато го дондуркаме като рохко яйце. *** не бил никога ходил на училище, не бил никога работил - ааа, ще го интерираме. Грънци. От *** диамант не става! *** управници.

20

фен на Германия

преди 7 години

Държава предизвикала 2 световни войни, загубила ги и след 50 г. пак е номер едно---ще се оправи. Но въпреки това искам някой да ми обясни, защо когато ние отивахме и отиваме в Германия през 90 те години или сега, никой не ни подпомага, а на тези представители на друг свят---им се дават пари наготово? А руските *** нека злобеят...там освен чеченци никой не иска да ходи! пардон ----и китайци новите собственици в Сибир.

19

Анонимен

преди 7 години

живея в Берлин от много години, никога не е бил тих и безопасен град, но сега откровено ме е страх да се возя в трамвая след 22:00-23:00 часа, защото има много бежанци, гледат те като кс месо и не се знае дали няма да слязат на твоята спирка и после да ти се случи случка. Германия ще си изпати много от тях, още нищо не сме видели

18

От Германи

преди 7 години

Тия съвсем не са у ред. Майка ми в България работи 50 години като учителка по физика и математика и взема пенсия 120 евро (аз й пращам още 200) а тея германци дават на неуки и никога неработили нашественици по 3500 евро. Къде е милосърдието или и то е пак с двойните европейски стандарти. Не трябва ли първо да помогнат на бедните европейци а после на чужденците. Най-лошото е че аз плащам данъци в Германия и те отиват за емигрантите вместо за майка ми.

17

Анонимен

преди 7 години

До Стрaнджaтaи тебе тъ убичъм

16

Анонимен

преди 7 години

До Shoppубичъм та......

15

Кой да е

преди 7 години

Няма бежанци, икономически мигранти са и то нагли!

14

Луцифер

преди 7 години

Значи,мислещите са популисти.