34

Наблюдател

преди 7 години

Унгария е Държава съотвтно, я управлява Държавник. Нищо общо с България....

33

Анонимен

преди 7 години

Велик,велик па му иде на крака на нашия. А ся де!!

32

Гладен редактор

преди 7 години

Борисов вместо да се бие в гърдите че прави магистрали, да вземе да се стресне и да помисли за народа си. Борисов да вземе пример от Орбан. Брюксел не може да ни пази от мигрантите, ясно е. В Унгария вече го разбраха, целият български народ също го разбра, как само тиквата не го разбира, не вижда ли какво става в държавата му - разграден двор е отвсякъде. Защо не се предприемат никакви мерки? Борисов, ще си отидеш с такъв шум и трясък че ти е бедна фантазията, ако този народ се вдигне срещу теб.

31

Кирил Софийски

преди 7 години

Човекът меко го е казал . Не неразпознаваема ,Европа ще стане Афроазия ! Точно както Америка стана Нюафрика ! Вижте какво стана в ЮАР, когато белите избягаха и тъмните взеха власта. Само ,че къде да бягат белите от Европа? Тъмните идат на орди !

30

american boy

преди 7 години

До Българина с факлата Tуск и Орбан немат абсолютно нищо общо! Туск е толерастин, евролок, евросмук и ислямолюб! Орбан е патриот, европеец и горд унгарец, който няма проблем да нарича нещата с истинските им имена! С други думи, той е европейският Доналд Джей! DJT 2016! Make America Great Again! Hillary for PRISON!

29

Анонимен

преди 7 години

унгарците са достоен народ и затова имат достоен премиер като орбан

28

Анонимен

преди 7 години

Това е целта - в Европа да живеят всякакви раси, да се множат и белите лека- полека да освобождават пространството. От хилядолетия е така, едни създават и изчезват, други идват и рушат. Този път се е паднало на европейците.

27

Истината боли

преди 7 години

ние българите сме сбирщина и от нас никога нищо няма да стане.

26

Анонимен

преди 7 години

Поне един европейски лидер може да мисли... Тези в брюксел са мекотели

25

Анонимен

преди 7 години

ти мани Африка ама да не почнат да идват от Швейцария че тогава сме загинали отвсякъде, че като знам как работим през пръсти лошо , много лошо

24

чужденеца

преди 7 години

Това е човека,един да мисли трезво,останалите от ЕС са некакви марионетки да ми пускат тея йозели е Европа

23

Анонимен

преди 7 години

Не продават ли малки бюстчета на Орбан да си сложа едно на нощното шкафче да ме пази докато спя. Имам портретче на великия Путин, което си изрязах от оригинален руски вестник който намерих на слънчака вероятно донесен от някой руснак. Имаше кафяво мазно петно, но го избллизах преди да го ламинирам. Окачил съм си го в спалнята и вече смело гася лампата защото не ме е страх от тъмното както преди. Ако си намеря и бюстче на Орбан мисля, че ще мога вече да спя и сам и да пратя мама да спи с внука си

22

Ген полк Гадорян

преди 7 години

И ко му се възхищавате на Орбан?! Аз ще призная такъв лидер който минира границите на родината си. Другото е само хленчене и лееко репчене.

21

младен

преди 7 години

Евалата Орбан, а нашият еврогай поплювенлиготиев няма ли да каже нещо еврогаиско?

20

Пенка от Шишенци

преди 7 години

До 28Хайде да видим от толкова спасители - унгарци , поляци .... , освободителите ти започват ли с буквата " Р " ?

19

Бай Ганьо

преди 7 години

До анонимен 2 поста по долу.И от райските порти да са дошли нашите политици, какво са направили за нас?

18

Българина с факлата

преди 7 години

историята се повтаря. едно време са идвали да ни спасят от турците Янош Хунеяди, крал Сигизмунд, Владислав Ягело и пр.австрийци, унгарци, литовци, поляци и др. Защо ли никой от по-западните нации не е искал да ни помогне? идвали са само като убийци и поробители - Барбароса и Балдуин 1.... Унгарците са велика нация, немците са премазани а франсетата са деградета. Надеждата е в Орбан и Туск !

17

Анонимен

преди 7 години

Имам роднини в Унгария. Харесват си го хората Орбан, въпреки че и там Сорос хвърля доста пари на умни и красиви.

16

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно от коя затънтена дупка са дошли в Европа дядото и бабата на Орбан...

15

Атлас

преди 7 години

Няма значение какво иска европейския "елит",нито пък какви полюций тресат хАзарите,нито има значение какво иска да направи хАмерика-единственото важно,ама найстина важно нещо което ИМА значение е че Русия зае противоположна позиция.Тя иска и затова ЩЕ има бяла Европа ВЪПРЕКИ мечтите на хебрейте и краварите.