22

Анонимен

преди 7 години

Ми то с такива фенове, оставаше и да не фалира. Не напразно викат, че мишките първи напускат потъващия кораб...

21

ФК Люляк

преди 7 години

Фалирал ?!?!? Е той не е ли в "професионалната" лига бе ?

20

Анонимен

преди 7 години

Сега какво следва да попитам след като официално няма цска къде ще играят и тренират няма бази няма стадион няма и име значи съответно няма и отбор съответно просто се чудим литекс ли щее или незнаино какво някои да даде отговор

19

Цецо

преди 7 години

До Само ЦСКА 15Елементарно е, това дружество, създадено през 1999 е автентично, защото е правоприемник на предишното, т.е. придобило е както активите, така и пасивите му. И в този ред на мисли, това дружество фалира, т.е. вече не съществува в правния мир. А новото дружество, създадено от Гриша Ганчев, както и това, което в момента играе в А окръжна група, независимо че имат в наименованията си абревиатурата ЦСКА са нови дружества, които нямат нищо общо с вече фалиралото дружество...

18

Анонимен

преди 7 години

Е, вече не е най-успешният за ВСИЧКИ времена... :D

17

Синьо

преди 7 години

Честно казано незнам да ли Божков искаше да спасява ЦСКА, но със окончателно се отказа след като Боци даде незаконно стадион Българска армия на ЦСКА-София. Г-н Ангелов защо сте написали, че на ЦСКА-София се появи на мястото на ЦСКА ? Двете нямат нищо общо. Просто Литекс се премести в София и си смени името. Това е законно (В България).

16

Щирлиц

преди 7 години

Сега е моментът да се издигне паметник на вълка Лупи,може и да вика ЦСКА на всеки кръгъл час...Тъкмо си нямаме паметник на посткомунистическия айдук.Жалко за отбора,за всички привърженици,за славната му история.Не съм цесекар,пояснявам за всички първосигнално мислещи ***.

15

CSK

преди 7 години

DOLULEVSKI

14

Анонимен

преди 7 години

"Автентичното" ПФК ЦСКА АД е регистрирано 1999 г. от Черепа. Фирмите се сменят, отбора остава! Ще порим говежди анали на 08.10.2016 г.

13

коки

преди 7 години

Култова дата за закриване на футболната комунистическа измислица - 09.Септември.Факта,че през последните 25 години "великия" клуб Цецка има само 5 титли говори много. Централния Спортен Клуб на Армията /ЦСКА/ беше комунистическа схема за национализиране на талантливите спортисти в България. Скоро всички ще разберат,че истинския ЦСКА в момента играе в А окръжна група и се казва ЦСКА 1948.

12

Само ЦСКА

преди 7 години

И какво автентично има в едно акционерно дружество създадено през 1999-та година?Спокойно, ***, живи сме и тепърва ще го разберете.

11

СеСеКаТоваСиТи

преди 7 години

А ЦеСеКа умре, але, але...

10

художника

преди 7 години

Безумна радост в ОБОРА. Вече няма кой да ги бие, като съдран чувал и първото място ще им е гарантирано под крилото на перуката.

9

Анонимен

преди 7 години

Всичко изкуствено е нетрайно!

8

Анонимен

преди 7 години

До Свинараз моите всичките ги кръщавам гунди!

7

Урко

преди 7 години

Споко, все ще се намери място за няколко стари гея!

6

Свинар

преди 7 години

А на емблемата падна ли цената под 1000 лева? Отдавна чакам, щом падне под хиледарка, съм решил да я купя. Ще си маркирам прасетата с нея, да се знае кои са мои.

5

Атлас

преди 7 години

Аз мисля че сега на бобчо михаелов-***, пак ще му окапе косата.

4

Стамат

преди 7 години

А лупи чист като детска сълза

3

1221

преди 7 години

Един хубав ден за българския футбол.