34

ggg

преди 7 години

Аз искам оставката на Обонго.....щом ФАЩ могат да искат на Асад.

33

пенко

преди 7 години

Да... Киро- провокираш ! Част от Аснаруховите българи / при преселението / са се родили в днешните руски земи .!И Какво означава: " Как живеят германците днес ?" Известно ли ти е ,какъв е статута на Германия в световната общност ?!? Как мислиш / какво предпочиташ/: задоволен РОБ или свободен народ -/според стандарта-/като-японски или ирански ...и т.н. Аз обичам и германците ,но те трябва да получават разрешение за много и много неща от "победителите" !!! Но не се говори за това ...а !

32

ИДИОТИ

преди 7 години

Какво примирие какви пет лева. На терен се бият не руски и американски войски , а шиитите и ИРАНСКИ СПЕЦНАЗ от АЛ КУДС !КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ?МОСКВА ЛИ??ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ!ШИИТСКИ ГАЗОПРОВОД ЩЕ ИМА, КАТАРСКИ НЕ!ДОКАТО РАШКИТЕ СЕ ГУШКАТ С ЯНКИТЕ , КИТАЙ СТОИ ПЛЪТНО ЗАД ИРАН И СИРИЯ! НАЙ ГОЛЯМОТО НАХОДИЩЕ НА ГАЗ В ЮЖЕН ПАРС ЩЕ СНАБДЯНА КИТАЙ С ГАЗ.ГАЗОПРОВОД СИБИРСКА СИЛА НЯМА ДА ИМА !!НЯМА ДА ГИ ИМА И ТУРСКИЯ И ЮЖНИЯ ПОТОК!!С КИТАЙ И ИРАН СВЕТА ДНЕС НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕ ВЧЕРА !!!

31

Анонимен

преди 7 години

Че той Кирето коментира само русофилките. Къде видя да коментира големи играчи?

30

русофил

преди 7 години

До kiroКире, чадо. Не си узрял още за да коментираш голямата политика и големите играчи в нея.

29

Анонимен

преди 7 години

Колко пъти да повтаряме, че Путин винаги печели, въпреки че е виновен за всичко :)

28

Анонимен

преди 7 години

Русия пак победи. Краварите мучат жално. МУУУУУУУУУ

27

Анонимен

преди 7 години

До Василев 30А ко ша ги праиш тия "кръгове" от най-малко 80% от народа, които поддържат президента си???? Като фашистката хунта, ще им изпратиш танкове???? Брей, що за *** тука, КОЙ ви пълни главите с глупости? Я оставете най-сетне руснаците на мира!

26

Анонимен

преди 7 години

По вестниците всеки ден слушаме победи за Москва, а те затъват ли затъват горките.

25

Анонимен

преди 7 години

Агент Мортимър,вие не сте умен.

24

Анонимен

преди 7 години

Щото на Мичиганското езеро всяка седмица има уикенд на българофилите, нали КРАВАРЮ насранджев? Потапяй шамандурестата глава тъъппак.

23

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТААко днес Русия бе малка, бедна и беззащитна колкото България, а България бе огромна, богата и силна като Русия, то в Русия щеше да има много българофили, а България щеше да направи всичко необходимо да защити Русия.Това и ще направи Русия за нас, за пореден път.

22

Анонимен

преди 7 години

Кюрдолюбите да кажат сега Асад като иска цяла Сирия кюрдите ко ги прайм? Пращаме ги там дето ги праща Ердоган или ги прибираме някъде на същинска докато чакаме по-добре времена?

21

бай Иван

преди 7 години

Споразумението не е победа на Русия,а под натиска на мигрантите към Европа,който вече излиза извън контрол.САЩ няма как заради един Асад,да си развалят отношенията с цяла Европа,че и с Турция,която е в НАТО .

20

Анонимен

преди 7 години

Агент Мейпъл вие открихте топлата вода. Много сте умен.

19

Анонимен

преди 7 години

Това нито е първата, нито е най-голямата, нито последната победа. И това не е само победа за Москва, това подобно на спечелените битки във ВСВ е победа за цялото човечество. Когато и последните краварски мераци за властване над света се изпарят, човечеството ще може да си отдъхне и празнува както е празнувало след краха на хитлеристка Германия.

18

Анонимен

преди 7 години

Победа за Москва ще е, ако паднат санкциите. Дори ако се наложи да върнат Крим в замяна.

17

Анонимен

преди 7 години

Странджата и жокер не му помага. Още не е схванал за какво иде реч. Тъъпп си е.

16

Анонимен

преди 7 години

А, наСранджата измуча нещо глупаво. Само толкова ли можеш бе, слабак? Приемай поражението и бегай да спиш. Измий си краката преди да си легнеш, че смърди на лешш.

15

Анонимен

преди 7 години

Тази новина я крият от Хилави Клингон щото ако я прочете ще припадне два пъти и три пъти ще получи гърчове и спазми. А ще кашля до смъррт.