38

Анонимен

преди 7 години

До До ДИМ 46Я кажи кой пази Асад от народната любов, щото народа му къвто и да е, очевидно иска да му я покаже. Кажи каква част от армията която го пази са шиитски сирийски милиции и другите 70% откъде са дошли?

37

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМоже да я достави до Южна Корея

36

Анонимен

преди 7 години

До Той екъм момента Сев. Корея дори и да имат атомна бомба е безкрайно съмнително, тоест е невероятно да имат технология (ракета носител) която да достави такава бомба на територия на САЩ, какво пък остава за няколко бомби. И то това дори армията на САЩ да е в отпуска, да няма ВВС и противоракетна отбрана. А то има.ТАка че "възпирането" от този тип в момента, както и през миналите 50 години не действа. И въпреки това никой не е лапнал Ким-чо...

35

До ДИМ

преди 7 години

Много си *** бе моето момче. Той не се опасява от народната любов, а от САЩ. Кой свали от власт Саддам и Кадафи. Народа или империалистите от САЩ. Кой иска главата на Башар Асад. Много мразя такива като теб, които не знаят какво говорят и какво пишат.

34

Той е

преди 7 години

Изглежда нелогично,но кореецът е прав!Само възпиращо оръжие,може да стопира евентуална инвазия или ракетен удар,както стана с арабските страни и Сърбия!Запада винаги напада,когато усети слабост! Те знаят,че са трън в *** на САЩ,и ако можеха,нямаше и да се замислят,да ги унищожат!И все още могат,но цената за ответния удар е непредвидима,дори само няколко ракети да паднат в Америка,това ще е пълна катастрофа за тях!Да не говорим пък,дали РФ и КНР ще стоят настрана?

33

Дим

преди 7 години

Ако управляваше с любовта на народа нямаше да му минават подобни мисли че искат да го свалят от власт и да го пазят с меч и щит стотици ***

32

Анонимен

преди 7 години

"Обсебен от мисълта, че някой може да го свали от власт" - щото реално никой не иска да го свали от власт и той е просто параноичен.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 41Май никой не иска да бута Ким Грух. И аз да съм на мястото на южнокорейците и аз няма да искам. Ако паднат границите в Южна Корея ще нахлуят 20 000 000 освирепели от глад и оскотели люде. Нашата бежанска вълна ще е детска играчка в сравнение с това което ги чака.

30

Анонимен

преди 7 години

До Duhku4eИдва края и на арабското нефтино царство и копринените ръчички на богатите арабски чал.мички ще загрубеят. Саудитска Арабия вече тярси нови методи за лесни пари.1. Планираха мисията- Завладяване на Европа с арабско преселение.2. Финансираха лидерите на враждуващи помежду си ислямски организации и вкараха плана си в действие.3. Трета световна война е трето прошествие.4. Кръсто-носните походи останаха в историята. за съжаление това е истината

29

Duhku4e

преди 7 години

Който си няма ядрени ракети,става на говедарите курбан,а който има нефт два пъти КУРБАН!!!

28

Андро

преди 7 години

До Анонимен35Не само че си анонимен, но си и наивен. Ирак беше нападнат след като Савдам нападна Кувейт. Иракските войници изтровиха с нефт кувейтското море. Риби, птици всичко измря. Отровиха и животните в зоологическата градина на Кувейт. Войната със Садам трая 3 месеца. Днес Америка иска отговор от Саудитса Арабия за свалянето на близнаците.Целия арабски свят включително Иран и Турция е един терор.

27

Анонимен

преди 7 години

Корейците искат да кажат, че ако разполагат с ядрено оръжие лидерите им ще бъдат недосегаеми. Нито ще бъдат обесени нито ще бъдат публично екзекутирани. Може би ще станат и безсмъртни. В кой Бог вярват тези *** ?

26

Анонимен

преди 7 години

Ами не е като да не са прави... Нападението в Ирак беше една гигантска измама, съсипаха Либия, и разказаха играта на целия изток. Защо са им ядрени оръжия на САЩ, Русия, Израел и др.?! Ако са толкова големи радетели за мир, да вземат да ги унищожат.

25

Анонимен

преди 7 години

този скоро ще го линчуват

24

Анонимен

преди 7 години

А и такъв диктатор, който тероризира собствения ди народ, използва химически и какви ли не оръжия срещу цивилното си население, както и Садам и Асад, когато и да го свалят със сила, все е късно. Не е добре да се стига до намеса в работите на чужда държава, но понякога се налага. Ако Русия не беше нахлула в османската империя (оставяме настрана по какви причини) още щяхме да сме Румелийско бейлербейство. Така че монетата си има две страни.

23

Анонимен

преди 7 години

Да, голям гарант бяха, САЩ ги изораха точно за 2 седмици и то с минимален брой цивилни жертви. Ако не беше близостта на Южна Корея и Япония, досега прасето щеше да е изял шамарите. Никой не го е страх от ракетите на Ким Чен Грух, сериозните военни сили като САЩ и Русия владеят космоса и океаните, знаят кой кога пръдва в кой момент, няма как да ги изненадат с някаква си ракета дето я прелети някой километър, я не. Свинята е още на власт само защото големите си имат по сериозни проблеми.

22

един

преди 7 години

До АнонименЗа защита първо се купува пистолет и после се мисли за бронежилетка и каска.

21

Анонимен

преди 7 години

Последният бастион на свободата от НСА, корпоративните интереси, ТТИП и други подобни.

20

Морски

преди 7 години

Че то и нашия Тиквен Бойко няма ядрено оръжие....

19

младен

преди 7 години

Както пишат някой тука че войната в Ирак и Либия е перфектното извинение да се нагушат с атоми, почва да ми се мъдри из главата дали не пазаруват от ФАЩ на черно технологии за това и някой тъмни агенции във ФАЩ да са на далавера от цялата работа.