8

безкомпромисен

преди 7 години

До кога ще се спекулира с изплащане на извънреден труд.Те се пишат че са били дежурни в управленията всъщност са по събиране или у домовете и накрая 2-3 стотака върху заплатата. Тези от гранична полиция са свикнали да са по брега и сега кат стъпиха в разкаляния коловоз започнаха да искат извънредни и навярно за плавателни ще претендират моряците командировани на зелена граница.

7

До 5

преди 7 години

Не само в мвр и не само увеличение, но и някъде си позволяват намаляване на заплати.

6

бай Гюнтер отГяурово

преди 7 години

Аааа тия ги разправяйте на Араам, но като го видите разбирасе. Имам колеги от Рязградска област.. компенсации нанайси от както не са виждали Пенчо Кубадински.. А тия поръчкови .. инсинуации колко е хубава днешната власт и ХасФалта.. на тия които са Ф америка.блаженни са вярващите ..мир вам

5

Hate

преди 7 години

От както Бойко се върна на власт не е имало увеличение на заплати в мвр. Протести преди изборите!!!

4

Васко

преди 7 години

Ъхъм ама решенията на Административен съд - Хасково за пожарникарите друго казват.

3

Анонимен

преди 7 години

ПРЕДИ ОПОРНАТА ТОЧКА БЕШЕ "ПОЛИЦЕЙЩИНА", СЕГА ПРОТИВОПОЛОЖНАТА- НЯМА ПОЛИЦИЯ- СЕГА ДЖУДЖИКОВЦИ СЕ КЕФЯТ, ДЮДАЧКОФЦИ И ТЕ, А НА ХОРАТА ИМ НЕ ДРЕМЕ, КЪДЕТО И ДА РАБОТЯТ В ЛОШАТА ЕВРОПА ЩЕ БЪДАТ ПО ДОБРЕ, А ДАЛИ СИ БЪРКАТ В НОСА ИЛИ ПО ДРУГИ ОРГАНИ, ТОВА КАСАЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ТЯХ, А КОЙ ИСКА ДА ОПИТА ДА ПОЧВА ДА БЪХТИ ТАМ- В ГЕРМАНИЯ ЧИСТАЧ- 1470 ЕВРО, В БГ 500 КИНТА- НАЛИ СЕМЕЙСТВА ХРАНЯТ.

2

Анонимен

преди 7 години

А защо има *** ?Има търсене - има предлагане.

1

Да бе

преди 7 години

Извънареден труд за какво?за бъркане в носа и пазене на проститутките ли?голям цирк е това полицията у нас....