11

Анонимен

преди 7 години

Оставката е морален акт, но те за морал не са чували! Останалото наистина е работа на други институции.

10

Мунчо

преди 7 години

1 е сигурно - Всякакви там разследващи органи ще замажат далаверата! Това им е основното занимение в " най- правовта държава на ЕС".

9

Анонимен

преди 7 години

8/9 милиона и само оставка !!!! Искаме затвори в брюксел при строг режим. Това са наши пари които управляват и само оставкали???? Такива само затвор и то тройно, единично само ако издаде цялата група в схемата.

8

Анонимен

преди 7 години

И защо мислите,че БСП се цели във вас при положение,че кандидата ви няма никакъв шанс.Проверката само ще докаже грандиозната издънка.

7

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Цацаратурата ще действа бързо по въпроса за...конюшната.Ясно че коне там няма да намери,но дано намери...бързо поне едно...магаре,че Боко го закъса с кандидатурата на ГЕРП за...прецедент.

6

Анонимен

преди 7 години

Тия естествено ще си бранят корумпето , за да не им лъснат и на тях зад...ците. Както е казал Бай *** всички са маскари, но някои просто играят ролята на бушони, за да не изгорят по-големите клечки от тях

5

Анонимен

преди 7 години

Борисов е перфектен! Той не е султан да раздава правосъдие, както личи от очакванията на мнозина, изказващи мнения тук. У нас има институция, която е ангажирана да следи закононарушенията и да обвинява и друга институция, която независимо решава и издава присъди.

4

подозрителен

преди 7 години

Кривоустата ли е писала комюникето?Много напомня нейния изказ.Не че, тя самата не е комунистическото котило, както впрочем всички до един от Герб.Някой може ли да посочи поне един функционер на тази партия без комунистическо минало?

3

Анонимен

преди 7 години

Защо оставка? Нали сделката беше 1000% перфектна. И какво се промени след срещата с Боко? Или Б.Б. му намекна че знае за нещо не за пред хора, или направиха прерзпределение с компенсаци. Прокуратурата още нищо не казала, така че друга версия за момента няма.

2

наистина

преди 7 години

нека да се чуе гласът на прокуратурата. Да покаже, че има престъпване на закона, а то иначе остава убеждението, че някой комунист не е бил достатъчно бърз да се сдобие с въпросния имот и сега партията на милиардерите се опитва да измъкне максимум дивиденти от това. Интересно каква мъгла ще създаде от своя страна независимата прокуратура

1

брей

преди 7 години

, че са нагли от рб !! каква проверка трябва при тази продажна цена в дестки ако не и стотици пъти под пазарната !!! и тези ще издигат кандидат за президент който ще защитава диржавността !!! нямам думи ..