19

ДС

преди 7 години

Какво стана с предложението на п4коментар? Има ли вече група ? Или оставаме тук да си пишем ден за ден. Всеки ден. А то си е днес бГ. Утре няма.

18

Евролюб

преди 7 години

До ПугачовПодкрепата за членството в ЕС в Унгария е по-висока, отколкото в България, така че не разбирам на какво базирате твърденията си. Орбан може да е критичен към Брюксел, но никога не е заплашвал с вето като Борисов, нито е говорил за излизане

17

Пугачов

преди 7 години

Докато няколко държави не излязат от Европейската Общност,сериозни политически промени в Европа въобще не очаквайте !По съм сигурен в излизането на една Унгария например в по-близкобъдеще, след което ще повлекат крак Чехия, Словакия или Полша,отколкото да излезе този мастодонт Великобритания, който е изплашенот РАЗПАДАНЕ заради опърничевата ръководителка на Шотландия Стържън,която е вкарала прът в спиците на Брейкзита !?

16

Анонимен

преди 7 години

Свободно движение на хора, стоки и капитали, но само за някои.

15

Анонимен

преди 7 години

Корупция и лобизъм е едно и също. ЕС и САЩ са потънали в лобистка корупция, дори повече от държавите в Африка!

14

Аз

преди 7 години

Юнкер е един пияница, питайте ако имате познати в Брюксел или в Страсбург, още от сутринта е накъркан и като върви залита.Всички в Парламента и в Комисията го знаят това но си мълчат

13

Анонимен

преди 7 години

в крайна сметка на 15 юни 2017 годиня роуминга трябва окончателно да падне. Сега Лобито на телекомите ще се бори със зъби и нокти този факт да стане възмоно най-късно и с най-бавни стъпки, но че ще стане - ще стане.

12

Анонимен

преди 7 години

До ъъъъъъНапротив, оттегля се предложението евтиният роуминг да бъде само 90 дни годишно

11

Домоуправителя

преди 7 години

Ми като не знаеш какво правиш, прибери се в замъка, налей си едно голямо, запали си пура и си почивай. Какво се силиш да управляваш живота на 500 милиона души

10

Анонимен

преди 7 години

Девети септември е велика дата, на която се случват хубави неща за народа, особено за българският

9

Анонимен

преди 7 години

Юнкер е съвършеният популист

8

Печатар

преди 7 години

Което показва колко е важно политиците да четат вестници и от там да се информират какви глупости са надробили

7

ъъъъъъ

преди 7 години

За не разбралите. Роуминга сега в момента е евтин, но г-н Юнкер внася предложение да го ограничи само до 90 дни годишно. В момента се оттегля това предложение, а не евтиния роуминг. После наште политици биле корумпирани.

6

Анонимен

преди 7 години

това е началото - днес Юнкер ще отстъпи за роуминга една стъпка, утре втора....междувременно той самият ще се разклати, с това ще се разклати и ЕНП, ще сменят и меркел....вЕвропа назрява бавно но сигурно нова политика

5

Дедо Гого

преди 7 години

Тия в Брюксел един пиклив роуминг не могат /не искат/ да оправят, ние чакаме решение за нашествениците...Бати паразитната институция !

4

Анатоли

преди 7 години

Защо да не можем. Айде някой да сформира ФБ група и да видим дали не може.

3

До 1

преди 7 години

Ние никога няма да можем да се обединим да го напрвим. Просто решение, лесно за ипълнение, но за жалост си прав. Ей затова няма и няма да се оправим. Ще пишем из форумите и ден да мине самун да загине.

2

Анонимен

преди 7 години

ЕС вони на корупция и лобистки сделки.

1

ДС

преди 7 години

Тук нашите телкоми мълчат и пълнят гушите. В Италия преди доста доста години са направили стачка. Хората са си изключили всички телефони за понеделник от 8 до 12 и от 14 до 17 часа. Това е донесло огромни загуби за телкомите. След никаквата реакция от страна на телкомите са повторили и потретили. Но ние тук го играем всеки за себе си. А знаете клечките 1 по 1 се кършат най-лесно.