9

Анонимен

преди 7 години

Да си се връща в едно от ЦСКАта.Което той си избере.

8

Анонимен

преди 7 години

Пенсионерския клуб "до 70 годишни младежи" от Долно Камарци си търси нападател!Безплатни памперси и топла крем супа от моркови!

7

Анонимен

преди 7 години

абе нека си доде у пироно, винаги че има мето за него, чекаме те мите

6

Анонимен

преди 7 години

Почна да прилича на цирк. Ама си е прав де, дорде му плаща някой що да не играе тоя цирк. Иначе най-добре да се кротне. Напечелил се е много.

5

Петров

преди 7 години

Колкото и да се напъват барбифеновете кумирът им Димитър не успя да се наложи като фигура както на терена така и извън него. Всяка година го гонят от някъде, все някой миу пречи, все не го оценявали, все му завиждали. В момента Димитър себе си - посредствен играч със сравнително добра техника, но с огромни претенции, които тълпа барбифенове по инерция подхранва.

4

Анонимен

преди 7 години

Колко тряа да си зле за да пишеш ,че Бербатов е дърво?Може да лажеш ,че вече е зела дал с футбола на високо ниво но да пишеш ,че е дърво.Футболист със такава техника не се ражда всеки ден,головете му във Англия са шедьоври,пас,спиране ,първо докосване,поглед на играта ,и ти да са изтропаш ,че бил дърво ? Алооо това е Брбатов ,не Гонзу или Гаджев или бижутера там пелета разни,да те са дървета и ментета но Бербатов бе обявен за гений

3

Анонимен

преди 7 години

Може само да диша във врата на набора си-Злати Ибрахимов.Ако беше толкова добър досега да имаше отбор.Явно големи претенции има...

2

слаб

преди 7 години

нищо не става от това дърво - дори в Гърция разбраха, че е пълен некадърник

1

БРАВОС

преди 7 години

Новата перука на Бербо явно му е на късмет!