7

Боби

преди 7 години

Момченца и Момиченца колко от Вас(на мен ми е терсене много но успявам от време на време) да живеете без телефон и телевизор/интернет. Когато трябва да подготвите дърва за огъня иначе ще седите на студено няма нито механичен циркуляр нито моторен трион. Имаш ръчен трион и секира. Мускулна треска и мазоли са гарантирани за новаците точно след 30 мин работа. Или другото да готвите за 20 човека и няколко домашни животни - да готви се и за домашните животни.

6

сам

преди 7 години

като дойде м. септември започват простотиите по всички телевизии. това са ферми, бай брадъровци, готварници и пр. но това съвсем не е случайно, целта е отвличане на вниманието от сериозните проблеми в държавата. бедността, безработицата, разнебитеното образование и здравеопазване, огромните заеми, за които нищо не се казва. погледнете и новините-същото баламосване.

5

11

преди 7 години

Кви са тия глупости?

4

Анонимен

преди 7 години

Че то в тази къщичка нищо мизерно няма в нея.

3

Анонимен

преди 7 години

Решил съм да основа нов тв канал - БГ простотия

2

Бай Груди

преди 7 години

Започват сега едни риалита ферми ,мерми ,вип ,биг и всякакви брадъри и всичко с една цел опростачване на народа.*** народ по лесно се управлява ,Халваджяни ,Трифоновци и други продуценти ще лапнат едни парички ,а ние ще гледаме и блеем пред телевизора.

1

Анонимен

преди 7 години

Да. Точно. Направо ще има обръща не на 180 градуса на ценностната ни система. Изцяло благодарение на това мал.о..умно "шоу"!